IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роднини на Строс-Кан предложили подкуп на семейството на камериерката

Бившият шеф на МВФ ще се размине със затвора, коментира източникът на информацията

12:46 | 25.05.11 г.
<p>
	Снимка: БТА</p>

Снимка: БТА

Роднини на Доминик Строс-Кан са се опитали да предложат подкуп на семейството на камериерката, която обвини бившия изпълнителен директор на Международния валутен фонд в изнасилване, съобщава вестник New York Post.

“Те се свързаха със семейството й, което живее в западноафриканската държава Гвинея. И скоро всичко трябва да приключи тихо. Той ще излезе на свобода и бързо ще се върне във Франция“, твърди пред вестника френска бизнесдама, близка до семейството на Строс-Кан.

Според нея бившият изпълнителен директор на МВФ няма да лежи в затвора. „Тази жена ще получи много пари“, убедена е тя. По сведения на изданието става въпрос за „седемцифрена сума“.

До момента информацията обаче не е потвърдена от други източници. Нещо повече, по данни на френски журналисти, пристигнали в гвинейското село, където живее семейството на камериерката, роднините й дори не са чували нещо за изнасилване, посочва ИТАР-ТАСС.

По думите им след заминаването й за САЩ никой от семейството практически не поддържа с нея никакви контакти.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:16 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още