IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН вписа увеличенията на Капман Грийн Енерджи Фонд и холдинг Доверие

Комисията потвърждава проспект за първично публично предлагане на акции, издадени от Джерман-София АД

15:25 | 01.08.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
КФН вписа увеличенията на Капман Грийн Енерджи Фонд и холдинг Доверие

Комисията за финансов надзор потвърждава проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия облигации, издадени от Азалия I ЕАД.  Емисията е в размер на 6 млн. евро, разпределени в 6 хил. броя обикновени, безналични, лихвоносни, корпоративни облигации с номинална стойност хиляда евро всяка. КФН вписва Азалия I ЕАД, както и посочената емисия облигации, в регистъра, с цел търговия на регулиран пазар.

Регулаторът вписва емисия акции, издадени от Капман Грийн Енерджи Фонд АД, в резултат на увеличение на капитала на дружеството от 100 000 лв. на 1 208 520 лв. Емисията е в размер на 1 108 520 лв., разпределена в 1 108 520 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас и с номинална стойност 1 лв. всяка, с цел търговия на регулиран пазар на ценни книжа.

КФН вписва емисия акции, издадени от Доверие - Обединен Холдинг АД, в резултат на увеличение на капитала на дружеството от 14 006 093 лв. на 18 736 099 лв. Емисията е в размер на 4 730 006 лв., разпределена в 4 730 006 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас, с номинална стойност 1 лв. всяка.

Комисията отнема правото на ИП ББГ Симекс - България ООД, гр. София, за извършване на инвестиционните услуги и дейности по чл. 5, ал. 2, т. 2, 4 и 7 от ЗПФИ и по чл. 5, чл. 3, т. 1, 2 и 4 от ЗПФИ, по искане на дружеството.

Надзорният орган отнема издадения лиценз за извършване на дейност като управляващо дружество на Интеркарт инвестмънтс АД, по искане на дружеството. 

Комисията потвърждава проспект за първично публично предлагане на емисия акции, издадени от Джерман-София АД в резултат на увеличение на капитала на дружеството. Емисията е в размер на 169 032 броя обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми акции, с номинална и емисионна стойност 7 лв. всяка, и вписва горепосочената емисия акции (в процес на емитиране) във водения регистър.

КФН определя ред за провеждане на изпитите  за придобиване на право за извършване на дейност като брокер и инвестиционен консултант. Изпитът за придобиване на право за извършване на дейност като брокер ще бъде проведен на 01 декември (събота) 2012 г., а изпитът за придобиване на право за извършване на дейност като инвестиционен консултант ще бъде проведен на 02 декември (неделя) 2012 г.

Свързани компании:

КМ Грийн Енерджи Фонд АД(CGRN)

Джерман - София АД(4DZ)

Доверие Обединен Холдинг АД(DUH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:47 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още