IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиесайеф повиши цената в търговото за Пампорово до 7,80 лв. на акция

Предложителят заявява, че възнамерява да поиска отписване на компанията от регисъра на публичните дружества

20:44 | 11.04.14 г.
Автор - снимка
Създател
Сиесайеф повиши цената в търговото за Пампорово до 7,80 лв. на акция

Днес е постъпило ново търгово предложение от мажоритарния собственик на Пампорово АД 

Свързани компании:

 – Сиесайеф АД, до останалите акционери в дружеството, съобщи то чрез Бюлетин Investor.bg.

Предложената цена за акция е 7,80 лв. Предишното предложение с цена 7,58 лв. бе отхвърлено от КФНВ края на миналата година СИЕСАЙЕФ отправи търгово предложение за Пампорово АД при цена на акция от 4,71 лв.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Срокът за приемане на предложението е 28 дни от деня, следващ публикуването му в централни ежедневници. Предложителят заявява, че възнамерява да поиска отписване на Пампорово АД от регисъра на публичните дружества емитенти на ценни книжа към КФН. 

Предложителят ще финансира покупката на акциите със заемни средства. В срок от една година от слючването на сделката по търговото предложение той не възнамерява да извършва промени в капитала на Пампорово АД, в управителните органи, в служителите и в условията на трудовите договори

Регистрираното в Чепеларе дружество „Пампорово“ АД е собственик на хотелите „Орловец“ и „Перелик“, както и на всички лифтове и влекови съоръжения в едноименния курорт.

Пампорово АД отчита 15% ръст на приходите си през миналата година до 10,654 млн. лв., но излиза на загуба от 1,517 млн. лв. след печалба от 3,512 млн. лв. през 2012 г.

Свързани компании:

Пампорово АД(4PV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:05 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още