IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златна възможност за феновете на iPhone 5

Апарат с истинско златно покритие може да излезе по-евтин от надудите оферти за новите стандартни модели на Apple

12:25 | 11.10.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Представянето на новите модели iPhone бе съпроводено с истинска истерия. Снимка: Ройтерс</p>

Представянето на новите модели iPhone бе съпроводено с истинска истерия. Снимка: Ройтерс

Докато разпродаденият "златен" модел на iPhone 5s се предлага в eBay на цени, достигащи 10 000 долара, iPhone 5 от истинско злато може да стане Ваш срещо малка част от тази сума, пише онлайн изданието Arabian Business.

Продуктът е позлатен с 24-каратово злато (розово, жълто или бяло), като цените варират от 2820 долара до 5320 долара за най-скъпия вариант. Предлага се от фирмите Amadoria, Gold & Co. и Goldgenie.

От Goldgenie коментират, че от пускането на страницата си за предварителни поръчки на 28 август 2013 г. са получили малко над 300 поръчки, като очакват броят им да надхвърли нивата за Samsung S4, който излезе на пазара по-рано тази година.

Предварителните поръчки на позлатения iPhone в Близкия изток и сред богатите британци като Дейвид и Виктория Бекъм, Юсеин Болт, сър Елтън Джон и Дензъл Уошингтън непрексънато нарастват. Засилен интерес към телефона има и от страна на клиенти от Индия и Китай.

Amadoria - британска компания за технологични продукти и аксесоари, обяви официалното пускане на колекцията си в Близкия изток на 1 октомври. Тя включва iPhone 5s от розово злато с инкрустирани рубини на цени, по-ниски от тези на "златния" iPhone 5s в ebay.

От Gold & Co.пък показаха последната си златна серия iPhone 5s в Абу Даби. Цената на дребно е 4780 долара. Моделът от розово злато струва 5070 долара, а платинената серия се предлага срещу 5320 долара за брой.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:35 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още