IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Samsung представи новия си хит - Galaxy S III

Смартфонът разпознава движението на очите на собственика си и не "заспива", ако го гледат

23:00 | 03.05.12 г. 1
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Президентът на Samsung Mobile Дж. К. Шин представя новия смартфон.<em> Снимка: Ройтерс</em></p>

Президентът на Samsung Mobile Дж. К. Шин представя новия смартфон. Снимка: Ройтерс

Корейският концерн за потребителска електроника Samsung представи днес дългоочаквания нов смартфон Galaxy S III.

Благодарение на успехите на предишните модели от серията Galaxy сега компанията е производител на смартфони  номер 1 в света. Няма съмнение, че гигантът ще запази титлата си, тъй като се очаква новият смартфон съвсем скоро да стане изключително популярен, отбелязва gizmodo.com.

Сматфонът е с 4,8-инчов HD Super AMOLED дисплей, 8-мегапикселова камера и памет до 64 GB.

Устройството работи под операционната система на Google "Ice Cream Sandwich", или Android 4.0.

Samsung Galaxy S III ще се предлага в два цвята – мраморно бяло и морско синьо.

Устройството поддържа безжичен интернет, както и 4G мрежа. Освен това от компанията твърдят, че камерата стартира за едва 990 милисекунди и няма абсолютно никакво забавяне при снимане. Освен това прави серия от кадри и автоматично може да избере най-добрия, подобно на HTC One X. 

Усъвършенствани са гласовите команди, а освен това смартфонът разпознава движението на очите на собственика си. За разлика от останалите телефони, чиито дисплеи стават тъмни, ако екранът не бъде докоснат, Galaxy S III разпознава, когато го гледат, и не “заспива”. 

Сред другите удобни функции са Smart Alerts, чрез която се предупреждава за пропуснати повиквания и съобщения, както и S Beam за лесно споделяне на снимки и видео.

Но това не е всичко - новият смартфон може да разпознае лицата на приятелите на потребителя по снимките в галерията ви и да ги отбележи автоматично и да ги свърже с профилите им в социалните мрежи. Galaxy S III е тънък 8,6 мм и тежи 133 грама.

От 29-и май устройството ще дебютира на европейския пазар. Все още не е известна точната дата на появата му в САЩ, но вероятно това ще стане в средата на лятото. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:34 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още