IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BMW показа X5 M Performance

Спортните компоненти ще бъдат на пазара догодина

12:35 | 29.11.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: BMW</em></p>

Снимка: BMW

Германската марка BMW разпространи снимки и информация за опционалните M Performance компоненти, които ще предлага за третото поколение X5. Доработките са както силови, така и визуални, като ще бъдат налични на пазара от пролетта на 2014 година.

Спортните компоненти ще бъдат съвместими с абсолютно всички версии на новото BMW X5. Сред тези за екстериора присъстват черна решетка на радиатора, карбонови капаци за страничните огледала, карбонов преден спойлер, заден дифузьор, странични прагове, допълнителни въздухозаборници, 21-инчови джанти в два цвята и др. За интериора ще се предлагат карбонов скоростен лос, специални стелки M Performance, спортен волан, педали от неръждаема стомана и много други.

Що се отнася до силовите доработки, те са предназначени за модела xDrive35i. Той ще се предлага с увеличена с 20 к.с. и 50 Нм мощност, както и с подобрения по изпускателната система и настройките на педала на газта. Стандартно 3.0-литровият агрегат доставя 306 к.с. и 400 Нм.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:25 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още