IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Volkswagen показа SUV със свалящ се покрив

Концептът T-ROC разкрива как ще изглеждат бъдещите проходими модели на компанията

15:53 | 02.03.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Volkswagen</p>

Снимка: Volkswagen

Един от най-впечатляващите модели, които ще покаже Volkswagen на предстоящото автомобилно изложение в Женева, ще бъде концептуалният T-ROC. Това е SUV с 3 врати, свалящ се покрив и система за задвижване на четирите колела.

Германският производител публикува снимки и информация за модела, който трябва да покаже как ще изглеждат новите машини с висока проходимост на Volkswagen. Концептът T-ROC е в син цвят Blue-Splash Metallic и има нова триизмерна решетка, която е опасана с LED светлини. Именно те служат и за мигачи, като променят цвета си.

Всъдеходът разполага с черни предпазни елементи в долната част на купето, както и със защитни лайсни под шасито. Размерите на модела са дължина от 4179 мм, широчина от 1831 мм и височина 1501 мм.

Volkswagen T-ROC разполага с 4 кожени седалки и 12.3-инчов дисплей. В салона има и преносим таблет, който служи за връзка с информационно-развлекателната система.

Задвижването на концептуалния модел е поверено на 2.0-литров, 4-цилиндров дизелов двигател, доставящ максимална мощност от 184 к.с. и максимален въртящ момент от 380 Нм. Той работи в комбинация със 7-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG, предаваща тягата към четирите колела.

Ускорението от 0 до 100 км/час при всъдехода, чието тегло е 1420 кг, става за 6.9 секунди. А максималната му скорост е 210 км/ч. Разходът на гориво, според данните на производителя, е 4.9 л/100 км. А нивото на вредни емисии СО2 – 129 гр/км.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:07 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още