IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа снимка на новата Honda CR-V

Обновеният модел излиза на пазара по-късно тази година

16:38 | 23.09.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Honda</p>

Снимка: Honda

Японският автомобилен производител Honda разпространи първа официална снимка на обновената версия на кросовъра CR-V. Моделът, който ще бъде представен в края на септември, излиза на пазара по-късно тази година.

От единствената за момента фотография, представяща версията на модела за Северна Америка, се вижда, че обновената версия на Honda CR-V е получила отличителна нова предна част. Промените засягат както бронята и светлините, така и решетката на радиатора и капака. Очаква се моделът за Европа да получи сходен дизайн.

Разлики спрямо представения преди около две години модел ще има още в интериора, оборудването и дизайна на задната част. Към момента обаче те остават загадка.

Що се отнася до гамата от мотори, то спекулациите сочат, че тя не е променяна. Това означава, че моделът ще предлага избор от бензинови и дизелови двигатели, сред които новия 1.6-литров дизел от серията Earth Dreams.

Всички подробности за модела трябва да бъдат разкрити в края на септември. Продажбите в САЩ стартират на 1 октомври.

Още за новата Honda CR-V четете в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още