IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Seat показа всъдеходно комби

Модификацията Leon X-Perience ще се предлага с избор от 3 двигателя

14:44 | 24.06.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Seat</em></p>

Снимка: Seat

Испанската автомобилна компания Seat представи всъдеходна версия на комбито Leon, която носи името X-Perience. Новата модификация, чиято премиера е насрочена за автосалона в Париж през октомври, разполага със система за задвижване на четирите колела, увеличен с 15 мм. просвет и допълнителни пластмасови предпазители по каросерията.

На пазара в Европа автомобилът ще се предлага с избор от 3 двигателя - 1.8-литров бензинов турбо-мотор, развиващ 180 к.с., както и два дизела с обем 1.6 и 2.0 литра. По-слабата версия развива 110 к.с. и 250 Нм, а по-мощната е в два варианта - 150 к.с. и 320 Нм, и 184 к.с. и 380 Нм. Трансмисиите са 6-степенна механична или DSG с два съединителя.

Системата за задвижване на четирите колела при Leon X-Perience е Haldex от пето поколение, като разполага с електронен блокаж. Освен това комбито е получило и система за стабилизация, специално настроена за движение по неравен терен.

Продажбите на всъдеходното комби ще стартират още през есента на тази година. Цените на модификацията все още не се съобщават, но се знае, че базовата версия ще разполага с навигация и климатик.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:03 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още