IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брейн Тръст - не просто брокерска услуга

Успешното партньорство не се крепи на утвърдени формули и практики

09:03 | 31.03.14 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Илюстрация: braintrust.bg</p>

Илюстрация: braintrust.bg

Хората са многопластови и различни, всеки носи определен заряд и душевност и има разнообразни потребности. Продажбата или отдаването под наем на имот е винаги важен и сложен процес, за някои - основно решение в живота им. Затова от голямо значение за нас е индивидулният подход към всеки клиент.

Колкото и клиширано да звучи, успешното партньорство не се крепи на утвърдени формули и практики, а на това да можеш да се променяш спрямо ситуацията, да усещаш човека срещу теб, да влизаш в неговата кожа и да постигаш неговите желания, а даже и да надхвърлиш очакванията му.

Когато започнем работа с определен клиент - независимо за бизнес или жилищен имот, не предлагаме само брокерска услуга - ние я допълваме и имплементираме в нея всичко нужно, за да е една сделка успешна. Осигуряваме финансови съветници, юридическо становище, счетоводно обслужване, реклама и печат, архитектурни разработки, както и много други в зависмост от спецификата на това, върху това, което работим. Партньорите ни са утвърдени в тяхната сфера специалисти - "Финансова Къща Броком", "MDMI Legal", "MM Одит", "Ревеврк Принт Дизайн", "Европейска Къща", а в Брейн Тръст имаме специалисти в сферата на дизайна, маркетинга, бизнес планирането.

След известно затишие на пазара на недвижими имоти напоследък се забелязва раздвижване и увеличаване на обема на сделките. Инетересното е, че са във всички ценови сегменти, но като цяло се наблюдава спад на цените. Продавачите се настройват към новите тенденции на пазара, няма го главозамайването от 2006 г. – 2008 г., сега всички имат по-реалистична гледна точка и офертите на продавачи и купувачи се сближават.

Периодът 2009-2012 г. беше труден, тъй като голяма част от клиентите ни изчакваха - продавачите, за да видят дали няма да се вдигнат пак цените, тъй като имаха надеждата, че кризата е временна и ще мине така бързо, както е дошла, а купувачите - да паднат още цените на имотите. През 2014 г. вече сме на етап, в който виждаме, че ще минат години преди да излезем от кризата. Интерсът към България от чужди инвеститори няма онзи оттенък на опияняваща лудост и достигане на спекулативни цифри, при които е невъзможно да бъде възвърната инвестицията. Броят на играчите на пазара значително намаля, което улеснява ориентирането в бизнес средата.

В Брейн Тръст обичаме разнообразието. Предлагаме имоти в цяла България, не се ограничаваме с един град или регион. Всеки от нас обича да пътува - имаме оферти на морския бряг, за земеделски земи в цяла България, за фабрики, бази, складове, разполагаме с изключително висок клас бизнес и жилищни имоти в София, както и по-малки апартаменти, градски и селски къщи. Стимулът ни е страстта към работата, да научаваме повече, да комуникираме с хората. За повече информация: http://www.braintrust.bg/

"Брейн Тръст" – изгради най-ценното днес!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:30 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още