IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.bg с награда за журналистически принос в развитието на фасилити мениджмънта

Сред наградените с почетни грамоти от Българската фасилити мениджмънт асоциация са и Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgariа

14:24 | 28.09.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Investor Media Group</em></p>

Снимка: Investor Media Group

Специални отличия за журналистически принос в развитието на фасилити мениджмънт индустрията в страната спечели водещият сайт за финансова информация Investor.bg.

Наградени бяха и водещата политематична телевизия Bulgaria ON AIR, както и специализираната бизнес телевизия Bloomberg TV Bulgaria.

Трите медии, които са част от Investor Media Group, бяха удостоени с почетните грамоти по случай 10-тата годишнина на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

Отличията бяха приети от главния редактор на Investor.bg - Бойчо Попов. Речи по време на юбилейното тържество изнесоха председателят на асоциацията Иван Велков, както и Горан Миланов, зам-.председател на Европейската браншова асоциация. Почетни награди бяха връчени и на всички председатели на БГФМА от основаването ѝ досега.

„БГФМА е една от най-динамично и успешно развиващите се секторни Асоциации както в България, така и в региона”, каза Иван Велков, председател на УС на БГФМА.

„Изключително сме мотивирани и щастливи, че членовете и партньорските ни организации с всяка година се увеличават. Това ни дава самочувствие и увереност да работим все по-методично както за развитието и качеството на средата, така и за създаване на модерна и функционираща нормативна уредба, която да интегрира възможните технологични, eкологични и социално отговорни решения, насочени изцяло към подобряване качеството на живот в нашите организации, сгради, домове и градове”, допълни Велков.

Благодарение на богатото си портфолио и качествения медиен продукт, който предоставя, Investor Media Group се утвърди като най-предпочитан източник на новини в сферата на икономиката и финансите у нас. Наградите за журналистически принос, с които бяха oтличени Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg, са важно признание и поредното доказателство, че Investor Media Group не само предоставя обективна и стойностна информация на аудиторията, но и допринася за развитието на бизнеса и общността в България.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още