IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Eventex Conference 2014 - важните имена в събитийния мениджмънт на едно място

Роб Дейвидсън, Греъм Барнет, Стефания Конти-Веки и Магдалина Яричкова са сред лекторите на събитието

10:15 | 07.01.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Eventex Conference 2014 е единствената конференция за събитийни професионалисти в Югоизточна Европа.<em> Снимка:&nbsp;<span style="font-size: 12px;">Eventex&nbsp;</span></em></p>

Eventex Conference 2014 е единствената конференция за събитийни професионалисти в Югоизточна Европа. Снимка: Eventex 

Предстоящото издание на Eventex Conference, което ще се проведе на 20-ти февруари 2014 година в Интер Експо Център, ще съберe лектори като Роб Дейвидсън, старши преподавател по “Управление на събитията” в University of Greenwich, Лондон, Греъм Барнет, изпълнителен директор „Изложения“ в Reed Travel Exhibitions и EIBTM Барселона, основателя и изпълнителен директор на EVENTagist Стефания Конти-Веки, както и Магдалина Яричкова, мениджър „Социални мрежи и проекти“ в AIM Group International.

През последните години Роб Дейвидсън е написал редица книги по темата. Последната му книга, в съавторство с Тони Роджърс, е “Marketing Destinations and Venues for Conferences, Conventions and Business Events”.

След 5 години работа по редица ключови проекти в Обединеното кралство (включително придобивания, развитие и планиране на конгресни центрове), през 2001 г. Греъм Барнет започва работа в Reed Travel Exhibitions като директор „Събития“ на световно известното туристическо изложение World Travel Market. През 2002 поема един от водещите събитийни центрове в Лондон – ExCeL, където отговаря за разработването и изпълнението на стратегии за провеждане на събития.

През 2006 г. се присъединява отново към Reed Travel Exhibitions като изпълнителен директор в отдел “Изложения” и оглавява екипа, отговарящ за успешното стартиране на GIBTM в Абу Даби и подготвя второто издание на CIBTM в Пекин. Греъм работи на висши търговски и правителствени нива, съдействайки за представянето на стратегия и промотирането на специализирани проекти във връзка със събитийния бранш. През 2010 той става изпълнителен директор „Изложения“ на водещото събитие на Reed Travel Exhibitions - EIBTM. Негова е отговорността да определи посоката на развитие и растеж на събитието. Във връзка с тази позиция Греъм е работил в тясно сътрудничество с организации от правителствения и частния сектор в Барселона, Каталуня и Испания, за да осигури по-нататъшното развитие на EIBTM в съответствие с нуждите на неговите клиенти и заинтересовани лица в Испания.

Eventex Conference 2014 е единствената конференция за събитийни професионалисти в Югоизточна Европа.

Сред темите тази година са и технологичните иновации като ефективни инструменти за успешни събития. Тази лекция ще представи на участниците най-актуалните и ефективни технологични инструменти във всеки един аспект от организацията на едно събитие – технологии за администриране, регистрация на участници, управление на лектори и техните презентации, видеоконферентна връзка между различни устройства, ангажиране на участниците, споделяне на работата и др.

Друга привличаща вниманието тема е лекцията за генерация Y (хората, родени между 1977 и 1995 г.) - най-бързо развиващото се поколение в света. В тази презентация Роб Дейвирсън ще обсъди основните разлики между Генерация Y и предишните поколения и ще се дискутират очакванията на Генерация Y спрямо културни, спортни и бизнес събития.

Повече информация и конкретните теми на Eventex Conference 2014 можете да намерите на сайта на събитието: http://eventexconference.com/bg/

Investor.bg е медиен партньор на събитието

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:31 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още