IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET: Иновативна платформа с интегрирани SEO функции за оптимизация на сайтовете

За улеснение на електронните търговци новата платформа дава основата за отлични класирания в търсачките

17:38 | 26.05.23 г.
Автор - снимка
Създател
NEXT BASKET: Иновативна платформа с интегрирани SEO функции за оптимизация на сайтовете

В света на електронната търговия един от най-важните елементи е SEO - което представлява стратегически процес, фокусиращ се върху оптимизацията на сайтовете, с цел да подобри класиранията на уебсайта в търсачки като Google и Bing. Така онлайн магазинът получава повече конверсии (покупки), без допълнителни разходи.

Най-важните фактори, допринасящи за доброто класиране на сайта, варират от скорост на зареждане, техническа изправност, текстово съдържание и дори оптимизация на изображенията. SEO задачите се умножават и усложняват многократно при управлението на онлайн магазин, където броят на страниците се умножава. Това дава отражение в нуждата от значителна инвестиция на допълнително време и ресурс.

NEXT BASKET предлага решение - ново поколение платформа за електронна търговия, която автоматизира това, което може да се автоматизира, и предлага на партньорите си експертни услуги за всичко останало.

Увеличение на печалбите при нулеви разходи

NEXT BASKET помага на бизнеса да  увеличи печалбите си, като минимизира разходите за реклама. Платформата предлага оптимизация, която представлява дългосрочна  инвестиция. Привличайки потребители, подбрани според интересите си и готовността за покупка, оптимизацията води до устойчиви резултати и продължителен растеж, без нуждата  от увеличаване на рекламния  бюджет.

NEXT BASKET осигурява основните предпоставки за успешна оптимизация, чрез вградени SEO функции. Бизнесът трябва единствено да активира и настройва тези функции, след което да се фокусира върху детайлите, които изграждат успеха.

SEO функции, автоматизирани в платформата на NEXT BASKET

Разработена със силен фокус върху качеството на SEO, NEXT BASKET е уникална в своята област, което я различава от другите SaaS платформи.

Сред множеството вградени функции на платформата, които спомагат за подобрено класиране в търсачките, ще откриете:

- Зареждане на сайта за под 1 секунда и достигане на над 95% качество на сайта при тестовете на Google;

- Масово обновяване на SEO тагове и свързани продукти;

- Автоматично създаване или оптимизиране и метаданни за всички страници на сайта;

- SEO оптимизация на изображения чрез контрол над големината и типа на файла, заглавието на изображението и Alt тага;

- Вътрешен SEO робот, който обхожда сайта и сигнализира за намерени грешки;

- Създаване на динамична карта на сайта, която се обновява при всяка нова промяна;

- Автоматично индексиране на категории, филтри и продукти в Google и др.

NEXT BASKET също предлага и интеграции с всички ключови инструменти на Google за мониторинг и оптимизация на класиранията в търсачките. В това число влизат както Google Search Console и Google Analytics, така и инструменти за анализ на получения трафик като Google Tag Manager и Google Data Studio.

Надграждане с експертни SEO услуги 

NEXT BASKET предлага пълен набор от SEO услуги на своите партньори. В това число са включени  първоначален анализ на сайта, техническа оптимизация, стратегия  за маркетинг чрез съдържание  и стратегия за изграждане на силни и качествени връзки към сайта.

Всеки начин за използване на платформата предлага различен брой платени и безплатни услуги. В допълнение, партньорите могат да се консултират с експерт, за да определят нуждите на своя сайт и бизнес.

Въвеждането на NEXT BASKET може да промени начина, по който търговците инвестират във видимостта си в мрежата. Макар и автоматизацията да взема преднина в много аспекти на SEO, експертната работа все още е необходима за тези, които се стремят към водещи позиции.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.

Последна актуализация: 17:38 | 26.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още
Финанси виж още