IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платформата NEXT BASKET: Онлайн магазини на следващото поколение

NEXT BASKET предоставя 2-в-1 модел за електронен бизнес: софтуер за създаване на онлайн магазини и над 125 услуги в сферата на е-търговията и дигиталния маркетинг

10:53 | 28.09.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

Бърз и лесен старт

NEXT BASKET ориентира своята услуга така, че да улесни тези, които са нови в бизнеса, като предоставя инструменти, подходящи както за утвърдени брандове, така и за стартиращи бизнеси с ограничен бюджет.

Независимо дали избирате да управлявате своя онлайн магазин самостоятелно (вариант SELF), или предпочитате цялостното менажиране да бъде в ръцете на експертите на NEXT BASKET (вариант NB 360˚), Платформата обещава оптимален старт в е-търговията.

Услуги за развитие на бизнеса

NEXT BASKET е разработила богат портфейл  от 125+ услуги в сферата на е-търговията, които подкрепят интелигентното развитие на бизнеса, като:

-      управление на колцентър

-     организация на кампании

-     дигитален маркетинг и реклама в социалните мрежи

-     професионална SEO оптимизация

-     дизайнерски услуги

-     разработване на функционалности за онлайн магазините

Безпроблемна миграция и постоянна поддръжка

Платформата предлага безплатна миграция от съществуващи онлайн магазини, при което се запазва рейтингът на сайта в търсачките като Google и Bing.

NEXT BASKET гарантира и денонощна техническа поддръжка, като всеки Партньор може да сигнализира за технически проблеми в системата Help Point, която е на разположение по всяко време.

Готови за онлайн бизнес само за 72 работни часа

NEXT BASKET улеснява започването на онлайн бизнес, като обещава създаване на пълноценен онлайн магазин в рамките на само 72 работни часа, при условие, че клиентът предоставя всички необходими продуктови каталози и правна документация.

Ако такива не са налице, екипът на NEXT BASKET може да асистира със създаването на уникални продуктови описания.

Снимка: NEXT BASKET Снимка: NEXT BASKET

Персонален консултант

Освен техническа поддръжка, всеки Партньор на NEXT BASKET има правото на персонален консултант.

Експертът има готовност не само да помага при решаването на технически и маркетингови въпроси, но също така провежда консултации в разнообразни сфери, като ценова политика, пазарно позициониране и счетоводно планиране.

Така бизнесът получава не само технологията, но и знания за това как да я използва за увеличаване на приходите си.

24/7 техническа поддръжка

NEXT BASKET осигурява денонощна техническа поддръжка на Платформата.

Всеки Партньор с онлайн магазин може да подаде сигнал за технически бъг в системата Help Point, която функционира денонощно.

По този начин всяка нередност се отстранява за часове.

NEXT BASKET е на разположение за всеки, който иска да развива успешен онлайн бизнес, като предлага не само технологията, но и знанията и опита, необходими за успех в съвременния е-търговски свят.

Последна актуализация: 10:54 | 28.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още
Финанси виж още