IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да очакваме от iPhone 6S?

Устройството ще дава възможност за по-бързо сваляне на данни, твърди експерт

12:39 | 03.07.15 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Въпреки че iPhone 6S може да изглежда точно като стандартния модел, феновете на Apple очакват през есента компанията да пусне много по-мощно устройство, твърди старши редакторът на 9-to-5 Mac Марк Гърман, цитиран от CNBC.

“Едно от големите неща, за които писахме, е, че устройството ще включва нов процесор за безжичен интернет от Qualcomm”, коментира той, посочвайки, че преносът на данни през 4G ще се случва два пъти по-бързо, което означава, че потребителите ще могат да свалят файлове по-бързо и да зарежда с по-добра скорост уебстраници.

Във вторник 9-to-5 Mac публикува статия, в която публикува снимки, за които твърди, че са първите на новия смартфон на Apple. Компанията не е отговорила веднага на запитването на CNBC за коментар по въпроса.

Гърман твърди, че потребителите могат да очакват телефонът да се предлага на цена от 199 долара с абонамент и над 500 долара без договор, подобно на предишните модели iPhone.

Експертът разкрива първото си впечатление от новата музикална стрийминг услуга на Apple, посочвайки, че въпреки че изглежда, че потребителите се радват на услугата сега, компанията ще трябва да изчака, докато изтече безплатният тримесечен пробен период, за да разбере дали проектът ѝ е успешен.

“В момента има много истерия и маркетинг”, твърди Гърман. “Но услугата е безплатна. Всеки може да я свали без пари в момента. Ще разберем какво мислят за нея хората, когато започнат да плащат всеки месец”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:59 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още