IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Xperia XZ и Xperia XCompact – най-сетне снимки без размазване

Новите модели от Sony се адаптират и усъвършенстват спрямо начина, по който ги използвате

13:29 | 31.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Sony</em></p>

Снимка: Sony

Eто два телефона, при които движението не влияе по никакъв начин на снимките. С иновативната технология за тройно засичане на изображениeто, потребителите сега могат да заснемат движещи се обекти в най-резките детайли дори и при слаба светлина. Моделите анализират, адаптират и заснемат перфектни снимки при неблагоприятни условия. 

Камера технологията на двата нови модела от серията X от Sony съчетава специален сензор за изображения, който предсказва движението на избран обект от кадъра, за да го държи на фокус и да заснеме снимки без размазване. В допълнение потребителите разполагат и с лазерен сензор за автоматичен фокус, който измерва разстоянието до обекта и дава възможност за резки изображения при неблагоприятна светлина. Сензорът RGBC-IR отчита информацията за видими цветове и инфрачервения спектър, за да осигури регулиране на баланса на белия цвят и заснемане на естествено реалистични цветове.  

Оборудван с иновации в технологиите, първият флагман в серията X - Xperia XZ - се отличава с камера за заснемане на професионални снимки, интелигентна батерия и умни функции, които се адаптират спрямо вас. Апаратът предлага 23 МР основна камера с възможност за 4К видеозапис и 13 MP предна камера за перфектни селфита при слаба светлина.

Моделът не прави засечки и по отношение на дизайна и производителността. Изчистеният дизайн е проектиран да пасва идеално на модерния начин на живот. Новият хомогенен объл дизайн и метален гръб, изработен от висококачествен метал ALKALEIDO™, осигурява комфорт при държане, а изумителните цветове са създадени да подхождат на всеки стил. Потребителите могат да се насладят на 5,2-инчов Full HD дисплей с технология TRILUMINOS™ Display for mobile, 64-битов четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 820, осигуряващ безпроблемна работа, защита от намокряне и сензор за пръстови отпечатъци.

  Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 19:04 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още