IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продават на търг сграда на Финтекс с ликвидна цена над 23 хил. лв.

Дружеството е в несъстоятелност от май 2000 г., а бившата му синдичка наскоро бе осъдена на първа инстанция на 5 години затвор

11:25 | 05.12.06 г.
Автор - снимка
Създател
Продават на търг сграда на Финтекс с ликвидна цена над 23 хил. лв.
На 6 декември 2006 г. ще се проведе търг чрез тайно наддаване за продажбата на сградата на бившия цех 2 на Финтекс АД – Габрово, обяви синдикът на дружеството Иван Балабанов.

Търгът ще започне в 10 часа и ще се проведе в кабинета на синдика на ул. ”Юрий Венелин” № 9 в гр. Габрово.

Сградата на бившия цех представлява двуетажна полумасивна сграда, към която е долепено едноетажно тяло със застроена площ от 350 кв. м. Цената по "ликвидна стойност" е 23 611 лв.

Предложенията за наддаване се внасят от участниците в кабинета на синдика до крайния срок - 9.30 часа на 6 декември 2006 г. Желаещите да участвуват в наддаването са длъжни да внесат задатък в размер на 10% от цената на имота. Спечелилият купувач трябва да изплати остатъка от сумата в срок от 5 дни от приключване на продажбата.

Финтекс АД е в несъстоятелност от май 2000 г., а бившата синдичка на дружеството наскоро бе осъдена на първа инстанция на 5 години затвор за присвояване на суми.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:38 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още