IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи автосалон по време на пролетния панаир в Търговище

С решение на Общинския съвет в града тази година наемите за изложението бяха завишени с 10 лв./кв. м

15:16 | 06.04.07 г.
Първи автосалон по време на пролетния панаир в Търговище
Новото в 230-то издание на традиционния пролетен панаир “Изложение Търговище 2007” ще бъде присъствието на фирми – вносителки на автомобили, като “Фолксваген”, “УАЗ”, Форд” и др. Някои от тях вече са потвърдили участието си както в залите, така и в парада на фирмите по време на откриването на панаира, каза Димитър Господинов, организатор на изложението.

Традиционно едноседмичният форум ще се проведе в залите на художествената галерия “Никола Маринов” в Търговище. Той ще бъде открит на 14 май, но тази година ще завърши на 18-ти, вместо на 20-ти май, заради изборите за депутати в Европейския парламент.

Администрацията на Община Търговище е изпратила над 400 покани и над 100 имейла до различни фирми. До момента вече са получени над 30 потвърждения, но с традиционните участници смятаме, че броят на фирмите в изложението ще мине 130, гарантира Господинов. Крайният срок за изпращане на заявки е 27 април.

Предстои да бъде уточнена схемата на модулите на панаирните площ. Изложението разполага с над 2000 кв. м закрита и над 3000 кв. м открита площ пред художествената галерия. С решение на Общинския съвет в града тази година наемите бяха завишени с 10 лв./кв. м. Закрита в модул площ струва 50 лв./кв. м, закрита обща площ - 40 лв./кв. м, а наемът за открита площ е 40 лв./кв. м.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още