IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почивка на „Къмпинг Градина“ с до 20% отстъпка при ранно записване

Най-нетърпеливите могат да се насладят на морски приключения още през май

11:48 | 01.02.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: "Къмпинг Градина"
Снимка: "Къмпинг Градина"

С наближаването на пролетта започват и плановете за летни емоции и преживявания. Любимият на поколения българи „Къмпинг Градина“ вече стартира ранното записване за почивка и то с 20% отстъпка от цената при резервация през февруари месец. Къмпингът предлага преференциални цени за нощувка за най-нетърпеливите си гости и през март и април, съответно с 15 и 10% отстъпка.

Краят на пролетта и началото на лятото са идеалното време да се откъснем от забързаното ежедневие и да се насладим на една спокойна и заслужена почивка. Ето защо „Градина“ ще отвори врати още през месец май.

Къмпингът приканва почитателите на морски приключения да се потопят в бохемския дух на най-стария и емблематичен къмпинг в България, който пази спомените на поколения къмпингари. Гостите на това очарователно място могат да се насладят на дивата природа в луксозните морски къщички, предлагащи всички необходими удобства за пълноценен релакс. А за тези, които не могат да се откъснат от работата си, „Къмпинг Градина“ е осигурил възможността да извършват служебните си задължения на едно вълшебно място, което е тотално изолирано от стреса. Какво по-хубаво от това в края на работния ден веднага да се гмурнете в кристално сините води на родното Черноморие?

От „Къмпинг Градина“ са се постарали да направят къмпингуването максимално комфортно и удобно, именно затова луксозните къщички са напълно оборудвани с всичко необходимо както за кратък, така и за продължителен престой. В дизайнерски обзаведените кухни може да разгърнете максимално своя кулинарен потенциал. А гостите, които не желаят да приготвят сами храната си, имат на разположение 6 невероятни ресторанта с изкушаващо вкусни ястия, вдъхновени от Черно море, италианската, гръцката и българската кухня.

Ако копнеете за незабравими морски емоции, може да предизвикате себе си, като опитате някои от разнообразните активности на плажа, сред които са: плaжeн вoлeйбoл, тpeниpoвĸa нa oтĸpитo, cъpф и др.

Официалното откриване на летния сезон е насрочено за май месец, но още сега може да заявите своята резервация.

Повече информация за „Къмпинг Градина“ и как да направите своята резервация ще откриете на campinggradina.com, както и в социалните мрежи на къмпинга във Facebook и Instagram.

Последна актуализация: 11:48 | 01.02.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Туризъм виж още
Финанси виж още