IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

АПИ обяви обществена поръчка за мантинели в пет области

Бюджетът отпуска 42,250 млн. лева без ДДС за ограничителни системи по републиканските пътища на територията на Северен централен район

18:40 | 24.10.22 г.
Снимка: АПИ
Снимка: АПИ

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за  възстановяване, ремонт, доставка и монтаж на ограничителни системи (мантинели) по републиканските пътища на територията на Северен централен район, включващ областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра. Срокът е за три години.

Индикативната ѝ стойност е 42,250 млн. лева без ДДС и се финансира от бюджета.

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности по възстановяване и ремонт на увредени при пътнотранспортни произшествия, предпазни огради, както доставка и монтаж на нови.

От бъдещия изпълнител се изисква поддържане на склад, доставка и монтаж на детайли и компоненти от всички използвани по републиканската пътна мрежа, както и доставка и монтаж на временна организация на движението, съобразно класа на пътя, демонтаж на увредените ограничителни системи и транспортирането им до складове, указани от възложителя.

Кандидатите могат да подават офертите си до 7 ноември.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:42 | 24.10.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Транспорт и инфраструктура виж още

Коментари

Финанси виж още