IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Transfer Multisort Elektronik - решения и иновации за сектора на електрониката в България

Компанията има над 30-годишен опит в бранша, което ѝ позволява да адаптира предложенията си към нуждите на пазара и клиентите

13:38 | 01.02.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: TME
Снимка: TME

Transfer Multisort Elektronik (TME) е една от най-големите и най-известните компании в Централна и Източна Европа, специализирана в дистрибуцията на електронни компоненти. В България компанията е ценена заради богатата си складова наличност, която позволява бърза обработка на поръчките и доставка на продуктите до клиентите.

Компанията има над 30-годишен опит в бранша, което ѝ позволява да адаптира предложенията си към нуждите на пазара и клиентите. Ежедневно тя обработва над 5000 поръчки и има повече от 220 000 клиенти.

Предлагането на TME е насочено към професионалисти в областта на електрониката, а броят на наличните продукти надхвърля 600 000. Предлагането на този брой продукти на пазара позволява на клиентите да изберат най-доброто решение за своите нужди и гарантира, че всички необходими компоненти са налични на едно място.

TME се ангажира с иновации и решения, които дават възможност на бизнеса на нейните клиенти да функционира и да се развива по-добре. Работейки с водещи световни производители, компанията може да предложи най-съвременни продукти и технологии.

В България TME е ценен партньор на компаниите и професионалистите в областта на електрониката. Със своята широка гама от продукти, иновации и познания в бранша компанията допринася за развитието на пазара за дистрибуция на електронни компоненти в страната.

Transfer Multisort Elektronik (TME) е компания, която непрекъснато инвестира в решения и иновации, за да осигури на своите клиенти още по-добро качество и ефективни услуги. TME разполага с два логистични центъра в Полша: в Лодз и в Ржгов.

Съоръжението с площ 18 800 м2 в Лодз е оборудвано с 210 000 места за рафтове, 251 000 места за подреждане на контейнери и 12 000 места за палети. Това позволява на TME да изпраща по 5000 пратки на ден до клиенти в 150 държави по света.

Новият логистичен център в Ржгов, който започва да функционира през 2021 г., значително увеличава капацитета на компанията. Понастоящем площта на съоръжението е над 21 000 м2 и може да бъде увеличена до 54 000 м2. Благодарение на използването на иновативни технологични решения, като например автоматичен сортировач и роботи за дозиране и опаковане, TME успява да автоматизира много процеси на 60%, което ѝ позволява да удвои броя на изпращаните пратки (до 10 000 пратки на ден). По този начин TME е в състояние да отговори на нарастващите нужди на своите клиенти от цял свят.

Последна актуализация: 14:53 | 01.02.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Индустрия виж още
Финанси виж още