IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET - дигитализация на вашия физически магазин в онлайн пространството

Новата платформа за е-търговия, предлага иновативен подход, наречен LOCAL, който улеснява прехода на местни бизнеси към дигиталната среда

17:15 | 29.05.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

С NEXT BASKET физическите магазини могат да се превърнат в складове за онлайн търговия.

Чрез метода LOCAL NEXT BASKET предлага тази възможност за дистрибутори и производители, които имат физически магазини, но нямат онлайн присъствие.

Процесът включва създаването на онлайн магазин, в който продуктите се представят като колекция на сайта, базирана на складовата наличност. Особеността на тази система е, че собствениците на физическите магазини не трябва да правят допълнителни инвестиции, освен да опаковат и доставят онлайн поръчките до куриера.

За тази услуга се заплаща такса от 10% от оборота, като в същото време партньорите получават 85 безплатни услуги в сферата на онлайн търговията. Това включва създаването на онлайн магазина, рекламирането в интернет, административни услуги и др.

Структурирането на онлайн магазина изисква снимки и описания на продуктите, както и подготвяне на категории, подкатегории и филтри, които са специфични за отрасъла и вида на стоките. Всичко това може да бъде осъществено от екипа на NEXT BASKET.

За да осъществи плавен преход между онлайн и физическия магазин, е необходимо NEXT BASKET да инсталира своята ERP система във физическите магазини. Тази услуга се предоставя за един ден и струва 500 лв. за всеки терминал.

Така методът LOCAL предоставя набор от готови стъпки за лесен преход от физически към дигитални продажби, без да се налагат допълнителни разходи за бизнеса. Единствената отговорност на търговците остава ежедневното предаване на онлайн поръчките на куриера.

Снимка: Next Basket Снимка: Next Basket

Трансформация на продуктовия каталог към дигиталната ера

Публикуването на продуктов каталог в интернет включва няколко ключови компонента - функциониращ онлайн магазин, удобни механизми за плащане и доставка и готовност за началото на маркетингови и рекламни активности.

NEXT BASKET предлага интегрален бизнес модел, който позволява всички тези аспекти да бъдат обработени централно. Това предотвратява нуждата от различни агенции и подизпълнители.

Физическите магазини просто трябва да поискат първоначална консултация, по време на която ще се определят всички технически и бизнес изисквания. Това ще доведе до създаването на детайлен план за постигане на техните цели, като всички допълнителни задачи ще бъдат изпълнени от екипа на платформата.

Така, благодарение на NEXT BASKET, развиването на онлайн бизнес е достъпно и за търговци без предишен опит или специализирани технически умения.

Осигурени доставки в 28 европейски държави

NEXT BASKET предлага платформа, позволяваща създаването на неизчерпаемо количество онлайн магазини на разнообразни езици, като осигурява доставка до 28 страни в Европа.

Създава се главен онлайн магазин, като функцията Мултистор дава възможност за автоматизиран превод, множество версии и локализация на магазина за различни европейски пазари.

Тоест, не само че вашите продажби не се ограничават до един физически магазин със специфично работно време, но вече имате възможността да работите онлайн без прекъсване в цяла Европа. Това става възможно благодарение на иновативните софтуерни решения и подкрепата на експертите от NEXT BASKET, които ще ви водят през всяка стъпка на процеса.

Изчакваме с нетърпение стартирането на платформата в следващите месеци и очакваме да видим как и доколко тя ще преобрази начина, по който бизнесите функционират в интернет пространството.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите започва втората половина на юли 2023 г.

Последна актуализация: 17:15 | 29.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още