IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стартирането на онлайн търговия е бързо и лесно с платформата NEXT BASKET

Платформата за онлайн магазини предлага модел за бизнес без служители и 360-градусови решения за електронна търговия

17:10 | 09.06.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

В света на електронната търговия тепърва навлизат два типа бизнеси. Първите са тези, които имат физически магазини или производствени бази, но нямат собствено онлайн присъствие. А вторите са новите предприемачи, които стартират директно в дигитална среда.

Иновативната платформа за онлайн магазини NEXT BASKET предлага структурирано решение и за двата бизнес модела. В първия случай тя подпомага интеграцията между физически и онлайн магазин, а във втория превежда бизнеса през всички важни първи крачки - от създаването на фирма, бранд и лого, до стратегията за дигитален маркетинг и продажби.

Платформата може да се използва по два начина – като Партньорите (бизнес ползвателите на онлайн магазините) управляват онлайн магазина си самостоятелно или като делегират цялото си дигитално и търговско развитие на експертите на NEXT BASKET.

И в двата модела NEXT BASKET предлага възможно най-бързия и лесен старт в света на електронната търговия – подходящ както за наложени брандове, така и за стартъпи с ограничен бюджет.

Готов онлайн магазин за 72 часа

С помощта на иновативни софтуерни решения и готови дизайнерски теми онлайн магазините на NEXT BASKET могат да бъдат изградени и стартирани в рамките на 72 работни часа.

За целта се изискват единствено готов продуктов каталог със снимки и описания на продуктите, както и подготвена правна документация за сайта. В случай че бизнесът не разполага с тези дигитални активи, екипът на Платформата предлага над 125 платени и безплатни услуги, с които превежда предприемачите през целия процес на дигитализация.

Персонален асистент и професионални бизнес консултации

Светът на електронната търговия търпи ежедневни динамични промени, с които бизнесът трудно може да бъде в час, без да влага огромен времеви и човешки ресурс.

За да предложи на Партньорите си не просто продукт, а решение, NEXT BASKET им дава възможност за колаборация с персонален асистент, който е насреща за всички организационни, технически и стратегически въпроси около онлайн магазина.

В допълнение, екипът на Платформата провежда експертни консултации по теми като продуктова и ценова политика, счетоводно планиране, пазарно позициониране и изграждане на бранд.

Така бизнесът поучава не само технологията, но и експертизата за това как да я използва за увеличаване на приходите си. 

125 услуги за интелигентно бизнес развитие

Платформата е единствена по рода си на пазара, тъй като предлага комбинация от онлайн магазин, собствена ERP система със складов софтуер, както и пълен набор от услуги за е-бизнеса.

Тази комбинация позволява развитието на така наречения бизнес без служители - модел, в който предприемачите определят нуждите си динамично и винаги имат правилния екип, който да реагира на тях.

Екосистемата на NEXT BASKET предлага набор от 125+ платени и безплатни услуги, сред които са например:

  • Маркетинг и реклама в социалните мрежи
  • Професионална SEO оптимизация
  • Фотозаснемане и описание на продукти
  • Създаване и поддръжка на бизнес блог
  • Правни и счетоводни услуги
  • Дизайнерски услуги
  • Програмиране на допълнителни функционалности и др.

В резултат на това пазарът посреща едно изцяло ново решение за електронна търговия. В него бизнесът може да се развива без граници, без това да е обвързано с огромен екип, непосилни инвестиции или специализирани технически познания.

Защото с днешна дата продажбите в интернет могат да бъдат лесни – достатъчно е да имате решение, което събира всички парчета от пъзела на едно място.

Последна актуализация: 17:11 | 09.06.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още