IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снежинки посред лято: коледната магия в залите на Inter Expo Center

Декември 2023 - Inter Expo Center трансформира залите си в коледна магия

17:30 | 06.07.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Интер Експо Център
Снимка: Интер Експо Център

Коледно настроение през лятото - това е фразата, зад която застава един от най-големите мултифункционални центрове в страната. Този декември Inter Expo Center има мисия да трансформира пространствата си и да създаде уникални коледни преживявания за корпоративния свят. 

Само след броени месеци натовареността и очакванията в бизнес средите ще достигнат своя пик. Затова точно сега е моментът, в който компаниите да обърнат внимание на възможността да осигурят на служителите си почивка, забавления и свързване с колегите извън работното място - и то навръх Коледа.

Персонализирано преживяване

Успешността на едно корпоративно събитие в голяма степен зависи от това то да успее да създаде запомнящ се персонален момент между колеги, изкарващ ги извън работна атмосфера. Интер Експо Център може да предложи именно това, чрез разработването на събитийни концептуални предложения, прецизирани спрямо нуждите и желанията на вашия бизнес.

Без значение дали държите на традиционните коледни елементи или приветствате нестандартните идеи, базата с капацитет 42 хил. кв. м. площ предоставя възможността да развихрите въображението си и да споделите коледната магия с колегите си извън работното място.

Възможностите на домакините от Интер Експо Център са безгранични – от 100 до 2000 души на гала вечеря или коктейл. В допълнение гостите ви могат да разчитат на 420 паркоместа под зала 6 и до 1300 места в буферния паркинг на бул. "Цариградско шосе".

Технологични иновации

В днешно време, когато технологичните иновации са неотменна част от работната среда, Интер Експо Център може да внесе иновациите и във вашето коледно събитие. Базата предлага съвременни технологични решения, които ще впечатлят вашите гости и ще ги пренесат през вълнуващи визуални и аудио преживявания, чрез уникални елементи, светлини, декори и ефекти - специално разработени за тематиката на събитието.

Креативност и изпълнение

Три основни думи могат да характеризират корпоративния свят: динамика, натовареност и ефективност. Докато вие се фокусирате върху работните си ангажименти, Интер Експо Център, в партньорство с experiential маркетинг компания inflow - ще се погрижат за цялостната организация на вашето събитие. Заедно ще извървите стъпките от вземането на решения до сътворяването на коледната магия. Необходимо е само да представите изискванията си и професионалният екип ще се погрижи за всички детайли от организацията - логистика, аранжировка, специални ефекти, програма, сценарии, артисти и кътове за забавления.

Коледната магия през лятото

Коледната магия, пренесена още в лятната атмосфера, представлява уникална възможност за компаниите да преодолеят разстоянията в работната среда и да създадат значими моменти за своите служители, клиенти и парньори.

Използвайте лятното време, за да помислите за коледната топлина и да излезете извън рамките на стандартното.

Създайте специален и запомнящ се момент като се свържете с Интер Експо Център на events@iec.bg! Повече може да разгледате на iec.bg/events.

Последна актуализация: 17:31 | 06.07.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още