IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иван Церовски на Founders Today: Доверието е ключов фактор за изграждане на партньорство

Изпълнителният директор на ББР отправи ценни съвети към прохождащите в бизнеса как да печелят доверието на инвеститорите

20:55 | 29.09.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Investor Media Group
Снимка: Investor Media Group

Какви са първите стъпки при започването на собствен бизнес, как се преодолява страхът от провал и какви са възможностите за финансиране – това бяха част от темите, обсъдени на форума за прохождащи предприемачи Founders Today, който бе организиран от Investor.bg.

Събитието се проведе в Интер Експо Център, а в журито на конкурса за стартъп и скейлъп компании участва изпълнителният директор на Българската банка за развитие Иван Церовски.

Находчиви и талантливи предприемачи премериха сили в конкурса, а победителите спечелиха менторски сесии с успешни представители на бизнеса - основатели и мениджъри на малки и средни компании, които ще им предадат ценни съвети и знания.

Иван Церовски отправи ценни съвети към прохождащите в бизнеса как да печелят доверието на инвеститорите.

„Групата на ББР предлага богата палитра от инструменти за стартъпи, скейлъпи и за вече напреднали бизнеси. Насреща сме с готовност да ви оказваме подкрепа“, каза изпълнителният директор на банката.

Той подчерта, че доверието е ключов фактор за изграждане на партньорство, а предпоставка за успех е стартиращите фирми да имат ясна визия, фокус, да са смели и креативни.

Последна актуализация: 21:54 | 29.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още