IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

CT Interactive работи по разширяване на присъствието си на съществуващи и нови пазари

Дъщерното дружество на „Телематик Интерактив България“ инвестира сериозно в своите служители и нови технологии, за да се отличава от конкуренцията

23:11 | 16.05.24 г.
Автор - снимка
Създател
Мартин Иванов. Снимка: CT Interactive
Мартин Иванов. Снимка: CT Interactive

CT Interactive – дъщерно дружество на публичната компания „Телематик Интерактив България“ АК, работи по разширяване на присъствието си на нови и съществуващи пазари в Европа, Латинска Америка и Африка.

Компанията продължава да диверсифицира и портфолиото от игри, които предлага, за да удовлетвори предпочитанията на клиентите си и в подкрепа на разширяването на пазарното присъствие, коментира в интервю за информационната агенция БГНЕС Мартин Иванов, оперативен директор на CT Interactive.

„Инвестираме в най-новите технологии за разработване на иновативни решения и предоставяне на отлично потребителското изживяване, което за нас е приоритет. Ние анализираме данните от игровото поведение, вследствие на което се стремим да предлагаме персонализирани изживявания, които отговарят на индивидуалните потребителски предпочитания и поведение“, посочва Мартин Иванов.

Игри на CT Interactive са достъпни на над 1500 сайта по целия свят. Компанията се отличава с разнообразно продуктово портфолио и с персоналното отношение към всеки клиент, което носи добавена стойност, казва той.

Компанията е добре позиционирана на множество регулирани пазари и стратегически се позиционира в страни като Перу, Мексико, Колумбия, Панама, Аржентина, Бразилия, където онлайн игралният пазар е в подем. 

„Африка за нас е сравнително нов пазар със значителен потенциал за растеж и непрекъснато наблюдаваме страните с развиващи се iGaming сектори“, казва Мартин Иванов и допълва, че от компанията има амбициозни планове за по-нататъшно разширяване на международния си обхват.

Най-голямото предизвикателство в работата на компанията е свързано с различните регулации на отделните пазари, които поставят специфични изисквания към игралното съдържание, както и културните особености и предпочитания на потребителите. Например игрите, които са популярни в Европа, може да не допаднат на потребителите в Латинска Америка. 

„За нас е важно продуктът да е културно адаптиран, за да съответства на местните символи, митове и традиции“, пояснява Мартин Иванов. 

От съществено значение е и игрите да работят безпроблемно на различни устройства и платформи (мобилни, десктоп, различни операционни системи), допълва той. Друг важен елемент от работата е наблюдението на конкуренцията и провеждането на стратегически маркетингови кампании, за да се повиши разпознаваемостта на марката.

Мартин Иванов казва, че компанията инвестира в развитието на служителите и екипите и насърчава културата на иновации високи постижения. „Насърчаваме разнообразна и приобщаваща работна среда, в която млади професионалисти от различни среди се чувстват ценени и подкрепяни“, подчертава той и допълва, че това осигурява непрекъснат поток от свежи идеи и перспективи и укрепва позициите на компанията.

Последна актуализация: 12:38 | 17.05.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още