IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви опции ни дава платформата за залози на живо в Inbet?

Inbet е един от бързо набиращите популярност букмейкъри в България

09:27 | 27.03.23 г.
Автор - снимка
Създател
Изображение: Inbet
Изображение: Inbet

Inbet е един от бързо набиращите популярност букмейкъри в България. Много играчи избират да правят залозите си в този хазартен оператор заради чудесната платформа за лайв залагания, която върви без проблем на всяко устройство и предлага много опции. За залози на живо за новите играчи се дава и щедър стартов бонус. Това компенсира отсъствието на inbet бонус без депозит, но пък потребителите имат страхотна оферта на разположение за първото си вкарване на пари в акаунта. Ако обичате предимно да правите залози на живо, тази статия е за вас и ще ви запознае с отличителните черти на раздела Live залози в Inbet.com.

Когато отворите платформата На живо в Инбет, в горната част на екрана ще видите големи иконки за видовете спортове със събития за залагане в момента. При някои букмейкъри тези иконки са доста дребни, но Инбет акцентира на тях и показва на потребителя от къде може да смени събитията. Ако желаете да видите тенис срещи на живо, натиснете на иконката с надпис Тенис. По принцип винаги се зареждат футболните срещи, които са най-много почти всеки ден.

Избирайки дадено събитие, след като влезете в него в дясно на екрана ще видите раздел "Проследяване на живо". Там може да следите развоя на срещата в специална графика. Например на футболен мач виждате постоянно притежанието на топката и какви ситуации има в момента. Така ще сте наясно кой диктува темпото на терена и може да направите успешни залози. По-долу под анимираната схема, има и статистика. Тя също е много полезна, като при футбол показва владение на топката, удари към вратата, корнери, нарушения и др.

Ако изберете тенис мач за залози на живо, в статистиката ще видите каква е вероятността даден играч да спечели, като има историята на предишни срещи и пълна информация за играча. Inbet предлага богата статистика и няма нужда да се ровите в други сайтове, когато решите да правите залог на живо на тенис. Същото важи и за други спортове като баскетбол и волейбол.

На живо в българския букмейкър винаги може да използвате Кеш аут на вашите залози. Освен ако коефициентите не са блокирани или залогът ви да няма никакъв шанс да бъде печеливш, то ще имате на разположение опцията за затваряне на залог. Ваше е решението във всеки един момент дали да вземете предлагана сума за кеш аут или да продължите да играете до края на събитието.

Що се отнася до опциите за залози на живо в Inbet, селекциите са много на брой за всеки един спорт. Накратко ще обобщим основните пазари за произволен международен мач, който виждаме в секцията за лайв залози. Вие може да правите директен залог за всеки следващ гол в мача - кой отбор ще го отбележи, както и да изберете да няма попадение. Линиите за брой голове в срещата винаги са налични, като с течение на мача и неговия развой те се променят. Освен традиционните пазари за краен изход и двоен шанс, има доста видове хендикап и може да залагате на високи коефициенти в полза на един от двата отбора. Инбет предлага на живо и да прогнозирате кой отбор ще има следващ корнер, като в малко букмейкъри има подобна опция, което показва разнообразието от пазари в раздела за Live залози в този бетинг оператор.

Последна актуализация: 09:27 | 27.03.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Спорт виж още
Финанси виж още