IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Образование, автоматизирани интерактивни документи и енергийно преобразяване - в „Дръзките“ на 22 ноември

Не пропускайте новия епизод на вдъхновяващото предаване по Bloomberg TV Bulgaria  

09:38 | 22.11.22 г.
Снимка: Bloomberg TV BUlgaria
Снимка: Bloomberg TV BUlgaria

Новото издание на първото в България телевизионно стартъп състезание „Дръзките“ ще представи смели и амбициозни стартиращи компании, развиващи дейността си в сектора на образованието и разработването на енергийни решения. Третият епизод на вдъхновяващото предаване, което Bloomberg TV Bulgaria реализира, ще се излъчи на 22 ноември, от 21:00 часа.

Участници ще бъдат представители на стартиращи компании, фокусирали дейността си в сферата на образованието и улесняване на образователния процес, както и към улесняване дейността на хората, обработващи доклади и документи. Зрителите на Bloomberg TV Bulgaria ще се запознаят отблизо и с иновативен бизнес, който осигурява цялостен подход към развитието на възобновяемите източници на енергия и енергийното преобразяване на Европа.

В новия епизод на „Дръзките“ ментори ще бъдат професионалисти с мисия, с много опит и експертиза, които ще определят коя компания да продължи напред към следващия етап на състезанието, сред които Диана Николаева-Митровска - съдружник, който ръководи предлагането на стратегия и сделки (SaT) в EY Bulgaria, Северна Македония, Албания и Косово. Тя ръководи и функцията за Качество и управление на риска в региона на Централна, Източна и Югоизточна Европа и Централна Азия (CESA). Сред менторите са още Илиан Георгиев - главен изпълнителен директор и член на Управителния съвет на “Българо-американска кредитна банка” АД и Геновева Христова, международен експерт в развитието на клъстери и съсобственик и управляващ директор на Ligna Group. 

По време на втория епизод на телевизионното стартъп състезание „Дръзките“ представители на три стартиращи компании за поддържане на добра физическа форма и забавления във виртуалната реалност представиха своите бизнес модели. От тях менторският екип определи напред към финала на телевизионното стартъп състезание да продължи Barin Sports – иновативна разработка за следене на представянето и спортната форма на професионални спортисти. В дебютния епизод своето място към следващия етап от състезанието си осигури Holoma – иновативна компания, която разработва медицинска система за холограмни модели в подкрепа на персонализираната костна хирургия.  

Не пропускайте новото издание на вдъхновяващото телевизионно стартъп състезание „Дръзките“ – тази вечер, 22 ноември, от 21:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Oсновни  партньори на „Дръзките“ са Department for International Trade (DIT), British Embassy Sofia, Българо-американска кредитна банка, EY Bulgaria и IMPETUS Capital. Проектът се осъществява с подкрепата на Българска Банка за Развитие (ББР), SeedBlink, Morningside Hill Capital Management, Vitosha VENTURE PARTNERS, NV3 Fund, Innovation Capital и Българска фондова борса.

Консултант по проекта е „СОФИЯ ФИЛМ“ ООД. Институционални партньори на „Дръзките“ са Българската стартъп асоциация (BESCO), Endeavor, Junior Achievement Bulgaria, Beyond, Британско-българската бизнес асоциация (БББА), Startup Factory, Sofia Tech Park, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA), GoStartups, CEED Bulgaria и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Rabota.bg. Money.bg, Webcafe.bg, „Мениджър Нюз“ и Stolica.bg.

Последна актуализация: 10:33 | 22.11.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Стартъпи виж още

Коментари

Финанси виж още