IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Vivacom преминава изцяло към неограничени абонаментни планове

Неясните оферти и органиченията са сред факторите, които най-силно дразнят потребителите

12:01 | 13.09.22 г.
Снимка: Investor Media Group
Снимка: Investor Media Group

Vivacom става първият български мобилен оператор, който ще предлага само неограничени планове за всички потребители. Цялото портфолио от тарифните планове ще предлага неограничено ползване на интернет, телефония и sms-и, обяви главният изпълнителен директор на компанията Николай Андреев. 

Предложенията са факт след проведено проучване сред 3300 потребители, което е показало, че клиентите най-много не харесват неясните оферти и ограниченията в интернет плановете или минутите. Повечето потребители ползват от 0 до 5 гигабайта интернет данни на ден, поясниха от компанията. 

Предложенията са базирани на пет плана, а основните разлики са в максималните скорости и включените допълнителни услуги и добавки. Абонаментите са Unlimited 2, 10, 100, 300 и MAX, като ограниченията са съответно до 2, 10, 100, 300 Mbps и без ограничение на скоростта (MAX).

„Изключително съм горд, че Vivacom е първият телеком, който предлага неограничени планове за всички потребители, във всички ценови категории, за първи път в България. Четири от тарифите имат включен достъп до мобилното приложение EON за ексклузивно висококачествено ТВ изживяване. Очакваме засилен интерес към плана Unlimited 100, който ще даде на нашите потребители всичко, от което имат нужда в един план – неограничени възможности за общуване, любимото видео съдържание в HD, безупречен стрийминг, безкраен браузинг в социалните врежи – и всичко това с високо качество и скорост“, каза Николай Андреев. 

Цените стартират от 18,99 лв. на месец за базовия план и при наличие на фиксирана услуга към телекома и 21,99 лв. като самостоятелна услуга. За най-високия план Unlimited MAX цените са 50,99/59,99 лв. на месец.

От Unlimited 100 нагоре са добавени и мегабайти при роуминг в три балкански страни (Турция, Сърбия и Република Северна Македония), които са от 1000 до 3000 мегабайта. Освен това сред допълнителните услуги според плана има достъп до Tidal, EON Mobile, pCloud и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:15 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от IT и телекомуникации виж още

Коментари

Финанси виж още