IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коронавирусът може да застраши властта на Путин

Пандемията може да не унищожи скоро президентството му, но поставя бомба със закъснител под него

09:32 | 26.04.20 г. 22
Автор - снимка
Създател
<p>
	Хората не вярват вече толкова на руския президент. <em>Снимка: Bloomberg</em></p>

Хората не вярват вече толкова на руския президент. Снимка: Bloomberg

Последна актуализация: 23:47 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 11 rate down comment 8
Dr. Vatnikov
преди 4 години
Ако не си разбрал, местните копейки изживяха катарзис. Доскоро разпенено разясняваха, как нямало било вирус, било измислица и гледали да ни е гадно. Т.е. Запада бил виновен.След това запяха друга песен - имало, но го бил пуснал Бил Гейтс през 5 джи- то. Но лилиПутин го биел кат шкембе в дувар и само по непутинските земи щяло да си такова мамата.Последва локдаун в Расийка, което подейства като шамар за родните рубашници, които една седмица изпаднаха в ступор.Сега е манджа с грозде, едни копейници дрънкат за Мангъров и неговата теория, противоречаща си с мерките на жужето от Масква, но в същото време и двете страни били прави.Таварищи, време е да заявите позиция, Мангъров ли е прав или лилиПутин??
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 16 rate down comment 6
korn
преди 4 години
Къде сте бе русофили,китайцофили и тем подобни. Няма ли да коментирате как Путин е наложил карантина и по този начин убива икономиката и руснаците остават без разбота и ще подивеят от глад. Или че Путин е пионка на Сорос който поробва руснаците. Ако ставаше дума за България или Европейска държава щяхте да хвърляте омраза и слюнки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още