Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Investor Finance Forum и всичко важно от света на макроикономиката и инвестициите – днес, от 12 часа

Годишната финансова конференция ще се излъчва на живо на Investor.bg, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria и каналите на Investor Media Group

Investor Finance Forum и всичко важно от света на макроикономиката и инвестициите – днес, от 12 часа

Илюстрация: Investor Media Group

Как ще се възстанови икономиката след коронакризата; каква е връзката между пазарите и реалната икономика; кои са най-перспективните сектори според инвеститорите? Отговор на тези и още важни въпроси ще даде деветото издание на Investor Finance Forum, което ще се проведе днес, от 12 часа и ще се излъчва на живо в каналите на Investor Media Group – Investor.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg и Bgonair.bg. Тази година заради пандемията от COVID-19 деветото издание на най-голямото събитие на финансовата и инвестиционната общност в България и региона Investor Finance Forum ще се проведе в нов, хибриден формат от онлайн дискусии и телевизионно студио. 

Очакванията си за глобалните финансови пазари през 2021 година ще споделят Валентина Григорова-Генчева, директор „Злато и нумизматика“ в FiBank; Мартин Заимов, съосновател на „Генератор“; Николай Василев, управляващ партньор и изпълнителен директор на Expat Capital. 

За успешните инвестиционни стратегии на 2020 година ще говорят Боряна Рачева – Йотова, старши вицепрезидент, FactSet; Александър Правиц, директор за ЦИЕ и Средиземноморието, Schroders, Павел Николов, изпълнителен директор и член на съвета на директорите в „ЕвроФинанс“ и Асен Стойчев, заместник-директор „Частно банкиране“, FiBank.

Друг акцент в деветото издание на Годишната финансова конференция, организирана от водещия финансов сайт Investor.bg, ще бъде финансирането на малкия и среден бизнес. Темата ще коментират Александър Георгиев, изпълнителен директор и зам.-председател на УС на Фондът на фондовете и Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българска фондова борса. 

За застрахователния сектор по време на пандемия ще говори Владимир Савов, заместник-председател, Комисия по финансов надзор.

В рамките на хибридното събитие ще бъдат обсъдени българските технологични компании на борсата; как технологиите промениха финансовата индустрия; как се справя застрахователният сектор по време на пандемия и какви са очаквания от финансовите пазари през 2021 година. 

Повече за темите и участниците може да разберете на сайта на събитиетокъдето може да се регистрирате за събитието. 

Събитието се провежда с генералното партньорство на Първа инвестиционна банка и подкрепата на „Фондът на фондовете“,  Amundi Asset Management, Telelink Business Services, Schroders, Software Group, ЕвроФинанс, ActivTrades, Българска фондова борса, Централен Депозитар, TBI Bank. 

Медийни партньори са Bloomberg TV BulgariaDnes.bgсписание BusinessGlobal.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Бюджет и финанси
Гр. Димитров: Увеличението на средствата за болнична помощ ще внесе стабилност