Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Има ли шистова дипломация срещу Русия?

Целта на всички е една – намаляване на зависимостта от вноса на руски нефт и газ

   1| 2| 3| 4    
8
 
7
 
39
kalendar до: lordrad
преди 6 години
ти на какви тежки наркотици си, бе момче? Българската армия(на практика не провела ни едно сражение през ВСВ) дали е можела да спре Червената армия(победоносна в тоя момент) с няколко десетки хиляди танка? По спомен ние имаме няколко десетки танкети по това време:) Това даже бегемана не може да го изръси! Кои елит е бил избит, ***? Имената имаш ли ги? Броя поне знаеш ли:) И да знаеш-през соца, при руско влияние България увеличава населението си, сега се стапяме по-бързо от колкото при война. Благодарение на *** и национални предатели като теб.
4
 
5
 
38
преди 6 години
Няма профилна снимка
Едва ли някой на запад от Калотина ни мисли доброто.Това поне историята категорично е показала и доказала!
4
 
0
 
37
citizen_bg до: bgMan
преди 6 години
Ами аз казах, няма освобождение, няма Вазов, няма Раковски, вместо bgMan - Сюлейман... :)
0
 
2
 
36
преди 6 години
Няма профилна снимка
Георги Стойков Раковски

български революционер, публицист и възрожденец
Роден 2 април 1821 г.
Котел, Османска империя
Починал 9 октомври 1867 г. (на 46 г.)
Букурещ, Румъния
0
 
5
 
35
bgMan до: citizen_bg
преди 6 години
Ами коментирай тогава писаниците на Иван Вазов и на Георги Раковски по темата за руското присъствие след освобождението.
4
 
9
 
34
преди 6 години
Подхванали сте тук едни приказки за имперски политики, амбиции. Фактите са обаче, че Третата българска държава е резултат от съвпадащите ни интереси в определен момент с имперските амбиции на Русия, а не на тези на които сега се кланят евроатлантиците. Оттам тръгва всичко и можеше да ги няма днешните ни български проблеми по елементарната причина, че сега някои щяха да бият челата пред султана вместо пред Обама. Тъй че помислете... Това, че не са се били руснаци за българските християните, както говорят някои, а за Императора си, не променя факта, че сме им длъжници като държава за пролятата им кръв. Санстефанския и Берлинския договори не ми се коментират, както и по-късните действия на западните "благодетели".
0
 
0
 
33
преди 6 години
Няма профилна снимка
Правилното образование дава резултати:
http://www.mon.bg/?h=newsfile&newsfileId=24
3
 
1
 
32
преди 6 години
Няма профилна снимка
Платените ***-аджийски надничари-драскачи по този сайт и тук се правят на ГЕРБ-джии антикомунисти
ДС милиционерската партия ГЕРБ и тук е пуснала пипала за 20 лв надник на ден. Повече комунистите Боко и Цоко не бутат май
8
 
1
 
31
Mavi Goz до: lordrad
преди 6 години
Леле мале! хахаха!
5
 
12
 
30
lordrad до: Mavi Goz
преди 6 години
Няма профилна снимка
Ами Сибир и тайгата те зоват.Отивай си в матушката ти и цялата ви червена ***.Нямам политически кумири от изброените от теб, защото на 09.09.1944г. цялата българска армия трябваше да бъде ешелонирана добре от р.Дунав до Стара планина с абсолютно целия резерв и военен арсенал.Тогава червената армия щеше да влезе на куково лято.Но държавните ни мъже нямаха топки да го направят и вярваха, че с червените може да се преговаря.Както се знае договор с червените не струва колкото цената на хартията на която е написан.Елита беше избит, комунистите се видя какъв елит могат да създадат.Третото им поколение бързо унищожава България.Това което гърци, турци и др. такива не успяха да унищожат за 1500г. сега за период от стотина години ще бъде направено.