Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Опозиционен активист: Петролната индустрия във Венецуела страда заради Мадуро

Петролният сектор на страната се свива от 1998 г., когато Уго Чавес идва на власт, казва Естефания Мелендез

   1| 2    
1
 
1
 
12
michaelis12 до: 0pk
преди 2 месеца
не не, проблемите с жилетките не идват от Сашево, те тия отвътре идват от там има различия у възгледите на чорбаджиите глобалисти дет са го боднали тоя тикввар с баба му там, те искат едно а тоя прай некви своеволия и съвпада с недоволството на раята от там едни жилетки, химикалки, ръкавици и аре слеащия с баба му да заповяда ....
1
 
3
 
11
0pk до: michaelis12
преди 2 месеца
Ае не го еват ни него ни баба му за 5 стинки, че искал еврогейсска армия да прай. Те проблемите им са много сериозни и му дойде времето да кипнат. Ако ФАЩ им управляваха протестите, до сега да е излязал някой техен Гуайно и да се е заклел пред Айфеловата кула. Като ги гледам по клиповете, там протестират основно бели работещи хора, на които им е писнало да хранят *** *** дето им е в наследство от колониите.
Та чакаме ги начи, да изкарат гилотината от Лувъра и да започва свършването :]
2
 
2
 
10
michaelis12 до: 0pk
преди 2 месеца
ае бабоебеца така са му казали иначе ше го еббът и него и баба му .... :)) а жилетките са му наградата за дет иска да прай еврогейсска армия и да отцепя Еврогейсското царство от Чорбаджията в Сашш, а са го сложили там именно за обратното и да прай пари за богатите и да цепи съюза и да *** бабетиите .... :))
Втрещен ти па ... :)), еее те тва е, утре други ден и у нас ше се провъзгласи некой дфома ше ги изтреби Тиквесторите и не мое се оплачат и на Арменския Поп. Тая путтка заспала Захариева ше бъде зверски разчекната на площада за назидание на останалото евроатлантик .... То аз не знам за ко иаме Външно Министерство с тая сливва миризлива а не ни сложат некой от Губернатор от Фашингтон директно като Феодал-Господар на Колонията и да затварят тоя цирк на Мутренското Събрание под опашката на коня .... мое па да тръгнат така нешата не се знае .... :))
2
 
3
 
9
0pk до: michaelis12
преди 2 месеца
Мани, втрещен съм от безумието. Е оня бабоев френския, се възхищавал и подкрепял самозванеца във Венецуела, ама неговите жълти жилетки клатели иначе така правилното му управление. Чакам начи с интерес, на „Шарл дьо Гол“ да излезе един с мегафон и да се обяви за новия президент на Франция, че да видя реакцията на останалите зелки. Тпнари.
2
 
5
 
8
michaelis12 до: 0pk
преди 2 месеца
не не ти нишо не разбираш, според Евроггейския педализъм и Сашовския Нацизъм тва у Венецуела е Комунизъм и смяна на режима кат е, а кат е в Украйна е създаване на Демокрация .... :D

2
 
1
 
7
zap
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Графиката на Венецуела "изненадващо" свършва през 2014, що така ?
сега е 2019, да не би да е щото тяхната стъкмистика е спряла да подава данни ?!
3
 
7
 
6
0pk
преди 2 месеца
Абе господа, като казвате Мадуро бил виновен за всичко, що не казвате кой му играе сечено? Това все едно на вас да ви вържат ръцете и да ви се смеят - ский го тоя нсра се и не може да се обърше. Тия статийки и интервюта нямат стойност.
4
 
2
 
5
creepazoid до: ABBA
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Нямат демокрация веееее...........и затова там средната месечна заплата е 7$ или около 100 пъти по-малко от България - точно защото НЯМАТ демокрация.

Ето ви я същата графика с включен Иран - пак богата на петрол и газ дуржава без демокрация:

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_kd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:VEN:IRN&ifdim=region&tdim=true&ind=false


ДЕМАГОГИЯТА ВИ НЯМА КРАЙ!!!!! КРИПАЗОИДИ
6
 
10
 
4
ABBA до: doba
преди 2 месеца
Е, то Венецуела ни слага в джоба по тая графика, ма те неат демокрация веееее......
Т'ва есенцията на есенциите!
4
 
5
 
3
преди 2 месеца
https://www.google.com/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_kd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:BGR:VEN&ifdim=region&tdim=true&hl=bg&dl=bg&ind=false