Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Опасният британски експеримент

Британците се осмеляват на уникален експеримент - да са сами във време, в което размерът се превръща в решаващия фактор на властта в света

   1| 2    
7
 
11
 
12
lozkhris до: korn
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Mега икономика - направо!! Стъкмистика и наливане от пусто в празно, дотации и още един куп социалистически хватки. Германия поддържа огромни излишъци, които не инсвестгира, не потребява, но задушава всички остнали с мало/ум,ното евро. "Огромното" население е за сметка на потресаващото намаляване на бялото население vs. нашествието на африкански и близкоизточни астрофизици, които, странно, не работят, но трябва да се хранят и да им се плащат спа-процедурите и пр0.ститутките. Европа няма вече ресурси нито за технологичен напредък, нито за самостоятелна отбранителна политика, нито за финансова консолидация. Всякакви решения се вземат на парче, бавно и обикновено неправилно. Европейският парламент, комисии и институции са един раздут , номенкатурен резерват на некадърници с 25 000 евро заплати, за които тема Но.1 е колко пола има и къде ше е следвашият Прайд...Европа си е просто един нов СССР. Ключът в патетичния ти коментар е "все още". Точно така през 80-те бай Тодор "все още" вещаеше Светлото комунистическо бъдеще, докато дърпаше заем след заем от МВФ за да държи сиренето 1.80 лв, И , както се оказа накрая, кралят беше гол, а ние се събудихме на 10 Ноември 1989 г. щастливи собственици на 12 милиарда външен дълг, който не изплати Жени Живкова... Никаква засукана мацка няма - има една дърта скрофа, която през 2 месеца си прави нова пластична операция. А пластиките струват яки мангизи и треа спонсор.... Пробвай да обнясниш кой ще храни прибалтите и ше налива фондове за магистралите на Вожда ТИ... Те струват 5 пъти повече, отколкото в Германия, но има и 5 пъти повече джобове, които треа се пълнят, отколкото в Германия... Welcome to Europe...
14
 
27
 
11
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Най-сетне ще изгрее слънце и на твоята улица. Ще успееш да се усунеш в някой борд. Стига си се изхранвал с постове.
16
 
18
 
10
дядя Вова до: дядя Вова
преди 7 месеца
За миргантите на стоенча писах и техният "риск".
22
 
25
 
9
преди 7 месеца
Тия дето рискуват имат светло бъдеще.
Скоро, до колкото разбрах Голдман Сакс няма да работи
с фирми, имащи в борда си 100% бели хетеросексуални мъже.
Скоро търсенето на обрантни може да превиши предлагането.....!......
13
 
47
 
8
korn до: lozkhris
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ти може и да не виждаш засукана мацка, но ЕС все още е мега икономика, с огромно население и огромен пазар. Има само още две три мацки по света с такива данни. Желаещи ще има. Със сигурност по добре от стара едвам кретаща кралица.
29
 
17
 
7
Стоян Петров до: mrynmryn
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Когато си някой няма смисъл да се напъваш, за да с доказваш. Имигрантите във Франция рискуват живота си за да попаднат във Великобритания. Това да ти говори нещо?
26
 
27
 
6
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Гадничко е когато "засукана" мацка си изтърве един от най-големите "спонсори".... Проблемът тук е, че засукана мацка не виждам...само остаряваща, истерична дърта ***, свикнала да врънка, тропа с крак и да се налага. Сега спа-процедурите и про.ститутките на новоевропейците от други континенти с повишени нива на мелатонин в кожата трябва да ги плащат само Германия и Франция...А на опашката с канчето са прибалтите, ***, Румънещи...Какви пари ще усвоява ГЕРБ-аджийският отряд на Банкялорианеца, ако те изобщо не постъпват?... Те затова четем "опасен", че и "експеримент". Брюкселската зелка / лелка / е изнервена...:):):):)
6
 
37
 
5
mrynmryn до: bgMan
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Те и в ЕС не бяха доберман, те дори никога не бяха напълно част от него. Завинаги си останаха в сянката на Франция и Германия. Освен един силен финансов сектор, не виждам какво друго имат, интересно какво ще стане с него сега.
3
 
36
 
4
преди 7 месеца
Бъдещето ще покаже.
Да видим къде ще е UK след 10-20г и докъде ще стигнем ЕС.
12
 
16
 
3
дядя Вова до: дядя Вова
преди 7 месеца