Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Коронакризата унищожи над 19 трлн. евро на борсите

Само за шест седмици курсовете на акциите се сринаха с до 24 на сто, но има и печеливши

1
 
6
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Още може...
Всички деривати и кухи активи сега ще се изчистят. И тогава борсите могат да тръгнат на чисто като хората. Но.. няма да го направят. Ще си започне старата песен на нов глас. Просто корона вируса е удобното извинение да поизчистят нереалните активи, който същите тези натрупват с цел печалба...
3
 
6
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Всички местни компании сега заедно струват 1,4 трилиона евро. В САЩ само Apple и Microsoft имат обща пазарна стойност от 1,95 трилиона евро.


ЗА ТАКИВА БЕЗУМИЯ ВИ ГОВОРЯ от почти 15 г тук. НЕ НЕ АМИРИКАНСКИТЕ ШИТОВЕ!!! ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ ЗА НАБУТВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ТАМ!!! не е препоръка за инвестиции
0
 
8
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ахъм...само дето изчезнаха около 19 трлн. очаквания.... Същата причина и поради която се намираме в днешната ситуация. На феновете на т.нар. борси препоръчвам отсега да се научат да ядат цифри. Ще им е от полза.
0
 
8
 
5
be_google до: ivanrog
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ма чакай колега, ма той ПАЗАРА така оценил ШИТА на 1000 милярда....ПАЗАРА туу, ПАЗАРА онуй....ЖИВЕЯТ И МУЛТИПЛИЦИРАТ ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ!!!!

АЙДЕ КАЖЕТЕ как може дистрибутор на електронни джажи от Китай да струва ТРИЛИОН!!!!!???!!!!! Нямам впредвид амазон....тия поне са мегашоп. Нямач фалшиви и и нереално оценени шитове от сащ и смятам , че е непростимч грях да се търгува с такива неща. не е препоръка. печалба и морал често е анатагонизъм...НЕ БИВА НА ОГРОМНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ ДА СЕ КАЗВА че били ПАЗАР, тва ми е мисълта. КФН да ги хване такива и да ги пита в кой час и по кой предмет ги учиха, че един шит може да струва колкото България Г ръция и Турция накуп!!!!!
0
 
10
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Като кажете загубили се тия пари все идно ги е имало.....загубил е продалият на загуба. И при предната криза и сега продоват на загуба с особена охота тия дето управляват чужди пари...няма да изброявам, че тоя форум гъмжи от такива "СПЕЦове".
И нещо много важно! нека се надяваме, че наздроните органи на ЕС ще наложат също многомилардни глобин на всички американски шитове с капитализация над 100 млрд долареску за монополно положение на пазара! ОСвен това мириканските шитове пълнят офшорни сметки и плащат нерално ниски данъци......ПАРИ ИМА ПО СВЕТА....трабва да се съберат солидарно и честно. Стига вече 50 годсини офшорни измами и дававераджийство.
2
 
4
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
нормално, в едно казино винаги има печеливши.... но предимно печели то(банката)...!
0
 
8
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
А за мен всичкото това показва само колко много липсва истинска оценка на компаниите през борсата. Всичкото е с поглед за няколко "дни" напред, без всякаква дълготрайна визия, което обезценява устойчивите модели и награждава "пирамиди".
0
 
8
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Само за шест седмици курсовете на акциите се сринаха с до 24 на сто, но има и печеливши ", естествено, че има, тия пари не изчезват ей така.