Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Карго хъб Стара Загора: Сбогом на илюзиите

Възстановяването на летището край града е икономически неизгодно и потенциално опасно за околната среда, възможният проект е индустриална зона

4
 
6
 
7
serafima до: Див Селяк
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ха-ха! Каратози (николов) нищо не споменава за "частно" превозените фурми под държавен герб и нямаше да спомене преди дни, ако журналисти не бяха ги хванали, че вместо медицинско оборудване внасят 16 тона фурми!!!??

А по повод на надеждите на Борисов ЕС да ни ОТРАЗИ. НЯМА такова нещо. НИТО ЕДНА агенция, институт или друга институция на ЕС няма в България. Дори по време на председателството на Лиляна с големите килограми и скъпи чанти не ни дадоха Агенцията по лекарствата, а стана н-тата в Нидерландия. Кое от въжделенията и хвалбите на Борисов се случи? Фолксваген? Южен поток? Сега споменава Балкански поток, който всъщност е Турски поток и както съобщава Борисов за скоростта на строеж по нашите земи, сега трябва да са стигнали до Скандинавия. Аз работя с такива институти в Литва, Словакия, Италия и др. Моля, споменете поне един реализиран проект, за каквито говоря, и ще си взема думите назад.
3
 
6
 
6
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Става за развъждане на мисирки!!!!!!!!!!!!!!!!!!

може да си пасат, да си крещят по ливадите, да се разпождат помежду си на спокойствие....
3
 
8
 
5
terziеv до: vzhekoff
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
И аз съм фен на влаковете. Погледни обаче разписанието. По лошия соц експресът вземаше София - Бургас за под пет часа. Виж сега за колко го взима. Какви 250 км/ч, той с 80 не се движи.
3
 
10
 
4
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Дали пък не е най-добре и най-екологично една ферма за фурми? А?
4
 
6
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Индустриална зона й се приискало на тиквичката крадлива.

Ей, сърбят ме ръцете...
0
 
12
 
2
vzhekoff до: terziеv
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
И аз така, но в днешно време е по-добре да пуснат един ексопрес Сф-Бургас, спиращ в Пловдив и СЗ, който да се движи като немското IC - 250 км/ч, не като ICE (350км/ч), че е много скъпо. И 250 км/ч ще направят пътя до морето час и половина, до Пловдив - 35 мин., до СЗ - час. Ще се свържат 4 града с 3 млн население - 1/2 България. Ама няма да го видим...
6
 
7
 
1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Няколко пъти съм летял СОфия - Стара Загора. Ама това при лошия соц.