Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Федералният резерв си играе с огъня

Централната банка на САЩ изкривява най-важната цена в икономиката - дългосрочните лихви

1
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само не мога да ги разбера тези *** чужденци, които продължават да разпродават Американските ценни книжа??? Как може да не забелязват, че Американската икономика цъфти отвсякъде.
0
 
1
 
4
vzhekoff до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Те в щатите вече отнесоха едни 4% на годишна база.
0
 
2
 
3
преди 1 месец
То не е нужно даже да е кой знае колко висока инфлацията.6% годишна инфлация стапят за 12 години покупателната способност на единица от която и да е фиатна валута наполовина.Нищо чудно, че никой от централните банкери не се притеснява от огромният дълг,който се натрупва по света.Задържайки лихвите близо до нулата , хурката ще я отнесат спестителите.
1
 
7
 
2
kmilchev до: vzhekoff
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Между другото, дългът на Сащ вече е станал над 28 трилиона долара. Засега расте с над 3 трилиона на година, но като гледам съвсем скоро ще ударят 50-те трилиона.
2
 
10
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В случай, че не сте разбрали, ФЕД прави точно каквото трябва - налива масло в огъня на инфлацията. Така огромните дългове няма да бъдат върнати, т.е. ще се върнат като числа, но числа без стойност. Няма как да имаш почти 2 пъти повече разходи от приходите за фискалната година и това да продължава, да увеличиш дълга за 12 г. от 9 на 25 трлн, да "пускаш финансови пакети" от трилиони долари и всичко да продължава с години. Ще тръгнем от проста инфлацийка, после от висока, после и галопираща. И все ще ни обясняват как всичко е под контрол, Титаникът потъва, а оркестърът свири !