Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Асена Сербезова: Акцентът на следващия здравен министър няма да е само Covid

От 20 години говорим за едни и същи проблеми в здравеопазването, някои от тях придобиха уродливи очертания, заяви председателят на Българския фармацевтичен съюз

0
 
0
 
10
преди 1 месец
доло белата мафия !
0
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
парад на лицемерието!за безкрайно съжаление и професорите ни стават професори по втория начин последните десетилетия; изключенията са единици ...четем как някой лукаво симулира 'обществена ангажираност'само общи, безпосочни приказки; почти всяко изречение дрънчи на кухо, не казва нищо конкретно, но .... все пак 'говори' пред народа; поредната евтина манипулация. угоднически търсеща нечие политическо одобрение и своето топло място покрай 'постната пица' ...а медицината ни си остава все онази все онази симптоматична слугиня на 'големите на деня';страшно е безумието на алчността!!!
3
 
2
 
8
zelka007 до: khao
преди 1 месец
3000 евра леглоден + 20к оперативна намеса не плащаш никъде в БГ ... :))) ... 50к за операция смяна на става + 5 дена възстановяване не плащаш ... наскоро на едната баба й разглобиха и сглобиха гръбначния стълб в иван рилски , шапка им свалям , всеки лев даден си заслужава на целият екип ... на майка ми екипа в пирогов дето я оправи , закарах я с инфаркт ... брат ми със спукана язва , го оправиха в пирогов ... всеки един даден лев на тези екипи е нищо ... само пълни мyхльовци могат да говорят против българските лекари ... !!
2
 
3
 
7
Solar Power до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не плащаме и изобщо сме много далеко от истината. Само като започнеш с това ,че някои плащат максимална здравна а други минимална или дори изобщо не плащат а всички получават еднаква грижа. Трябва да се започне с точно този проблем. Не плащаш не получаваш. Спират ти кръвта при злополука и това е.
1
 
5
 
6
Solar Power до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Проблемът в БГ е,че доста често и да имаш пари няма на кого да платиш. Мен лично това ми се е случвало и затова пътувам навън.
0
 
3
 
5
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
все едно не плащаме както е по света... май не си гледал статистиката никога :):)
5
 
3
 
4
zelka007 до: Minka
преди 1 месец
аре почни и тук да си плащаш така както по света ... :))) ... ама иначе всички с претенции
3
 
4
 
3
Minka до: zelka007
преди 1 месец
Точно че съм стъпвал и плащал извън БГ, отношението е ралично. Германия и Австрия. Аре леко с изказванията.
5
 
4
 
2
zelka007 до: Minka
преди 1 месец
що ... ?! ... по света лечението е безплатно ли ... ?! ... май не си стъпвал в болница по Европа или хамерика да видиш за какви сметки и де реч , дори само леглоден без манипулациите и лекарствата ... :)))
3
 
5
 
1
преди 1 месец
Напълно съм съгласен с нея, докторите и сестрите се превърнаха в търгаши, лечението е сведено до максимално кеширане и езда на пациентите. Нямам думи за това в което се превърна здравната система в България. Затова, който има възможност да се лекува извън страната.