Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

VW: Загърбването на руския газ става твърде бавно, което създава риск от недостиг

Германската група разполага с „най-широката гама от електромобили“, заяви Херберт Дийс, коментирайки целта на компанията да измести Tesla в сектора

   1| 2    
2
 
0
 
15
zelka007 до: data
преди 1 седмица
След путин нема да дойде нормален , там хората не са узрели да мислят като демокрация . Не че ние сме много узрели де ... :))) ... Те си обичат мизерията и парадите , обичат да имат врагове ... По-скоро ще се затворят за доста петилетки , дворяните ще са си добре , другите са свикнали на битието си . Всичко е точно . Ще възстановяват бойните си способности и ще тренират отбрана от врагове ... :))) ... Нема да се оправят , да знаеш ... Не путин им е проблемът на рассияните ...
1
 
2
 
14
zelka007 до: Императорът
преди 1 седмица
Импе , магнезият в ЕС идва от чайниците , а не от рассияните ... около 10-15% идва от рециклиране ... Проблемът е от свръх производственият капацитет на каквото се сетиш в Китай , а не бензиноколонката . Матушката ще бъде изрязана като доставчик в белият свят за около една година от всичко , което се сетиш . Нали го водихме този разговор за зареждането на електричките , и то с цифри , докога ще я дъвчеш тази опорка ... :))) ... Винаги можеш да емигрираш по политически причини в Куба (не там го обръщат на капитализъм) , или Венецуела (опс и там май палачинката се обръща) , ми значи остана рассията - даже ще те дават по телевидението , като някакво чудо , те там православните обичат чудесата ... :)))
1
 
2
 
13
zelka007 до: ledosvetlenie
преди 1 седмица
Не ! Кво е това ?! Там дето дрънчи отзад и излизат изгорелите газове ли е ?! Дръж се сериозно . Буталата са от алуминиеви сплави , биелите и валът от кована стомана , тя така си идва в заводите VW , на пръти и те си я струговат-фрезоват ... :))) ... Мислиш ли че при тези цени на газ ще продължат инвестициите в пещи загрявани на от газови горелки ?! Нещата се обръщат към горелки с газово-водородни смеси , изцяло водородни , и индукционни пещи ... Рашистите ускоряват преходът . Не я мисли индустриалната база в Европа ... !!
2
 
2
 
12
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 1 седмица
Мазна твар, живееш (или по-точно съществуваш) с представата, че осеен пPocия друг не произвежда алуминий, ток и тн. Ти и за газ и нефт си мислеше същото. Това идва от неинформираност и незнание, Митьо лоената топко. Ние ще се оправим и без москалските престъпници, а твоите занулени москалски акцийки дори и за тоалетна хартия не стават.
2
 
2
 
11
преди 1 седмица
Немците щели да си запалят тецовете ? Е и кво от това ? Имат ще ги запалят , ами суровинната икономика на Русия да му мисли пичове щот тая война май май ще се окаже сребърният куршум за петролеца и вобще за фосилките . По принцип прехода беше предвиден да е справедлив за всички - да има пари и за руснаци и за германци . Е ще покадат тецовете някоя година доката Путин легне между цветята , а после ще видим . И пак казвам - вижте енергетиката на България която се оправя с много малко газ и пак си ама и машиностроене и металургия .
2
 
2
 
10
преди 1 седмица
Хе..Сетила се Мара да се побара.Хората ви предупреждаваха от дълги години,че да се обвързвате с подобна държава си е риск, но предпочитахте да дърдорите глупости от типа на търговията щяла да е по-полезна.Отдавна е казано,че евтиното излиза скъпо.Ей на сега евтината газ ще ви излезе през носа..
2
 
4
 
9
Императорът до: zelka007
преди 1 седмица
А ти да си чувал, че магнезийчец в ЕС отдавна не се добива - не щото е много рядък, а заради високата му ЕНЕРГИЙНА цена... същото и с алуминийчецът? И най-важното - за чий ни е да произвеждаме електромобили, щом ще ги зареждаме с точец от въглище? Още един нюанс, показващ пълното ид-и-о-т-ство на ЕС !!! Путин далеч не е най-страшният враг на Европа - ако изобщо е такъв - врагът на Европа са собствените и тотално неадекватни политици !!!
4
 
2
 
8
ledosvetlenie до: zelka007
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Зелка а да си чувал за колянов вал, биели, разпределителни валове и тн тн??? а да си чувал че и магнезиевите сплави трябва да се топят ама не на свещи???
3
 
2
 
7
cyclop до: Dr. Vatnikov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Сериозно ли два пъти ще хленчиш за името на Грета Кунберт
4
 
4
 
6
zelka007 до: Борката
преди 1 седмица
Аве гьoн , знаеш ли от коя година блокове , капаци , кутии и прочие елементи са от алуминиево-магнезиева сплав ?! Само питам за протоколът , не знаеш ... :))) ... Да си слушал за индукционни леярни ... ?! ... Пак само за протоколът питам ... :))) ... От чyгyн са само главите на митрофанофффците у нас и двигателите на лада *** ... Ултра зверски неграмотник ... :)))