Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

КФН е одобрила проспекта на "Телематик Интерактив България"

Регулаторът е издал временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Глобал Солар“ ЕООД за закупуване на 30% от капитала на "Варвара термал вилидж"

КФН е одобрила проспекта на "Телематик Интерактив България"

Снимка: Pixabay

Комисията за финансов надзор (КФН) е одобрила проспект за публично предлагане на емисия акции, издадени от „Телематик Интерактив България“ ЕАД, съобщават от регулатора.

Още по темата

Емисията е в размер до 400 000 броя нови обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми акции с номинална стойност 1 лев всяка, които ще бъдат издадени в резултат на увеличаване на капитала на „Телематик Интерактив България“ ЕАД, гр. София, и до 400 000 броя съществуващи акции с емисионна стойност за всяка нова и съществуваща акция, определена в ценовия диапазон от 50 лева (минимална емисионна стойност) до 75 лева (максимална емисионна стойност), с ISIN код BG1100014213.

КФН вписва емисията в размер до 400 000 броя нови акции, предмет на първично публично предлагане, в процес на емитиране, и „Телематик Интерактив България“ ЕАД като емитент, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от Комисията.

С отделно решение регулаторът е издал временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Глобал Солар“ ЕООД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Карол“ АД на 750 000 броя акции (30%) от капитала на „Варвара термал вилидж“ АДСИЦ от останалите акционери на дружеството.

По статията работиха: Миглена Иванова, редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
Изплатените дивиденти от "Солвей Соди" ще достигнат 1,5 млрд. лв.