Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Съветът на директорите на Монбат е избрал нов прокурист

На извънредно заседание ръководството на компанията е решило да възложи на международна адвокатска кантора независим одит на екоаспектите от дейността и

Съветът на директорите на Монбат е избрал нов прокурист

Снимка: Монбат Груп

Съветът на директорите на Монбат е освободил Атанас Бобоков като прокурист и е избрал на негово място да назначи Димитър Костадинов, посочва се в съобщение на компанията до фондовата борса и Комисията за финансов надзор, публикувано чрез БФБ-София.

Припомняме, че днес Бобоков сам поиска да бъде освободен от дружеството заради ареста и обвинението, което му беше повдигнато, за незаконен внос на боклук.

Монбат АД

Атанас Бобоков е задържан в рамките на операцията, която доведе до ареста и обвиненията и срещу зам.-министъра на околната среда и водите Красимир Живков. На брат му Пламен Бобоков е определена гаранция в размер на 1 млн. лева.

Съветът на директорите на предприятието е решил още на 22 юли да се проведе извънредно заседание на акционерите на дружеството за промяната в съвета на директорите.

Ръководството на компанията е решило още да даде мандат на Волф Тайс – международна адвокатска кантора, да проведе независим одит по въпросите, свързани с екологичните аспекти от дейността и съответствието и с приложимите национални и европейски регулации, посочва се в съобщението.

В съобщението се посочва още, че групата Монбат осъществява дейност във всички свои производствени предприятия в страната и чужбина и че поръчките са достигнали напълно нивата отпреди  Covid-19 кризата.

Акциите на Монбат днес приключиха сесията на БФБ без промяна в цената след малко под 9 хил. прехвърлени лота в 29 сделки.

По статията работи: Миглена Иванова
Още по темата: Новини и анализи Монбат

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
3
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ръцете ли ще и окапят на Миглена Иванова ако сложи един линк към профила на Монбат, че да видим графиката.

Още от Новини и анализи
Спад от 0,81% отдалечи SOFIX от рекордните нива