IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Служебният екоминистър посочи като приоритет програма "Околна среда"

Агроминистърът Христо Бозуков обеща да се съобразява със земеделските производители

16:41 | 27.01.17 г.
<p>
	Ирина Костова (вляво) и Ивелина Василева (вдясно).<strong>&nbsp;</strong><em>Снимка: МОСВ</em></p>

Ирина Костова (вляво) и Ивелина Василева (вдясно). Снимка: МОСВ

Оперативна програма „Околна среда“ ще бъде приоритет на служебния министър на околната среда и водите Ирина Костова. Това заяви тя на церемонията, в която получи символичния ключ за Министерството на околната среда и водите (МОСВ) от досегашния министър Ивелина Василева, информира пресцентърът на министерството.  

Ще продължа дейностите, по които в момента се работи, с приоритет оперативна програма „Околна среда“, каза Ирина Костова.

„МОСВ е изключително силно министерство с добри експерти“, каза тя.

„В тези месеци ще работя за България и българското земеделие“, декларира министърът на земеделието и храните в служебния кабинет проф. д-р Христо Бозуков по време на официалната церемония по встъпването си в длъжност, съобщи агроминистерството. Той подчерта, че негов коректив ще бъдат земеделските производители.

„Като председател на Селскостопанската академия и директор на Института по тютюна винаги съм се разграничавал  от партийни пристрастия“, каза той.

Той благодари за дейността на министър Десислава Танева и нейния екип в сектор „Земеделие“ и допълни, че ако има някакви грешки, те ще бъдат поправени.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:52 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още