IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облачните технологии променят правилата на бизнеса

"2017 o’clock – Time to shoot your business to the Cloud(s)" събира на едно място представители на Google, Oracle и NetSuite

17:29 | 26.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Облачните технологии променят правилата на бизнеса

За първи път в България на една конференция се събират представители на Google, Oracle и NetSuite. Организатор на конференцията е консултантската компания Balkan Services, която реализира още две конференции тази есен в сферата на бизнес системите.

Конференцията е под наслов "2017 o’clock – Time to shoot your business to the Cloud(s)" и ще се проведе на 3 ноември в Интер Експо Център в София.

Мисията, която са си поставили лекторите, е да покажат на българските компании защо е време „to shoot your business in the Cloud(s)”, или „да изстреляте бизнеса си в Облаците“. Те ще разяснят детайли за Облака, ще дадат реални примери на компании, които ползват активно облачни приложения и услуги и в дискусионния панел на края на конференцията ще отговарят на въпроси на присъстващите.

„Основното предизвикателство пред българските фирми е непълното осъзнаване на предимствата, които облакът предлага за развитието на бизнеса. Наш дълг е да ги информираме за най-новото и най-полезното за техния бизнес, което вече е достъпно и на българския пазар“, сподели Слави Славов, технически директор в Balkan Services.

В отделните панели ще бъде обърнато специално внимание на различни теми, които вълнуват бизнес потребителите - системи за управление на бизнеса в Облака, управление на човешкия капитал, модерни технологии в дигиталния маркетинг, както и промяната, която Облакът носи за поведението на клиенти, служители и партньори.

След конференцията участниците ще имат възможност да обменят опит в неформална обстановка на специалното нетуъркинг събитие „Ай клауд?“ в Piano Bar&Dinner The Corner.

Още за конференцията можете да научите на официалния й сайт.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:01 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още