IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сложиха край на доминацията на "Gangnam Style" в YouTube

Музикален клип от 2015 г. стана най-гледаният във видео платформата

16:27 | 11.07.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Хитът на южнокорейският певец Psy - “Gangnam Style”, който накара целия свят да танцува, вече не е най-гледаното видео в YouTube, пише CNBC

Клипът, заснет през 2012 г., беше изпреварен този вторник от американския изпълнител Wiz Khalifa и по-точно от дуета му с Charlie Puth - “See You Again”. По този начин беше сложена край на доминацията на Psy в сайта за видео споделяне.

Клипът на южнокорееца е гледан повече от 2 млрд. пъти в YouTube, но сингълът от 2015 г. на американското дуо успя да заеме челното място.

„See You Again” има с около 1,2 млн. гледания повече от „Gangnam Style” в YouTube. Песента е част от саундтрака на екшън филма „Бързи и яростни 7“ в памет на покойния актьор Пол Уокър, който играеше във франчайза.

“Gangnam Style” стана известна с танца си, който стана обект на пародии в няколко канала в YouTube.

Видеото изпревари сингъла на Джъстин Бийбър „Baby, Baby”, който преди това беше най-гледаният клип в уебсайта няколко месеца след появата си през 2012 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:37 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още