IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продават сгради и над 355 хил. кв. м земя в Габровско за 1,35 млн. лв.

Според непотвърдена информация става въпрос за сградите на „Механика и монтаж” АД, гр. Севлиево

17:33 | 27.12.06 г.
Автор - снимка
Създател
Продават сгради и над 355 хил. кв. м земя в Габровско за 1,35 млн. лв.
Агенцията за държавни вземания чрез звеното си в Габрово ще продаде утре чрез таен търг сгради с обща площ над 20 хил. кв. м и повече от 355 хил. кв. м земя, съобщи Марияна Даракчиева, публичен изпълнител към Агенцията за държавни вземания.

Общата първоначална цена на всички терени и помещения е 1,35 млн. лв.

За продажба са обявени административна сграда, складови площи, ремонтни работилници, монтажен и пресов цех, сгради за обществено хранене, гаражи и други обслужващи помещения. Заедно със сградите ще бъде продадена и прилежащата им земя, както и други парцели.

Сградите и земята се намират в местността Вран в гр. Севлиево.

Търгът ще се извърши на 28 декември от 11 часа в звеното на АДВ в Габрово. Депозитът за участие в търга е в размер на 10% от обявената начална продажна цена.

Според непотвърдена информация става въпрос за сградите на „Механика и монтаж” АД, гр. Севлиево. Дружеството бе обявено в несъстоятелност през 2005 г. В края на ноември синдикът обяви, че движими вещи на фирмата ще се продават чрез директни преговори.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:53 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още