IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Моева от Google с лекция за оптимизацията

Над 400 души се очаква да посетят SEO Конференция 2013 през март

14:45 | 19.12.12 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Мария Моева от Google с лекция за оптимизацията

Четвъртата SEO Конференция 2013 г. е посветена на оптимизация за търсещи машини, SEM, социални мрежи, интернет маркетинг и реклама. Събитието по традиция е предназначено за програмисти, уеб дизайнери, рекламисти, мениджъри, маркетинг и PR специалисти в компании, които работят за подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет. Събитието ще бъде на 22 март в Интер Експо Център – София.

На конференцията ще бъдат представени последните новости в бранша, а участниците ще получат практически знания за по-ефективното позициониране на сайтове в основните търсачки и възможност да зададат въпросите си към практиците.

Един от по-интересните лектори е Мария Моева, която работи в Google oт 2008 г., в екипите Search Quality (екипа за качество на търсенето) и Webmaster Trends Analysts. Тя работи непосредствено с екипите Webmaster Tools, Sitemaps и Search Quality, както и с уебмастъри и собственици на сайтове, предимно на руския форум за уебмастъри.

Сред другите лектори на конференцията са утвърдени SEO специалисти като Огнян Младенов, Васил Тошков, Димитър Димитров, Евгени Йорданов, Иво Апостолов, Иво Илиев, Калин Василев, Лили Грозева, Любомир Любомиров, Христо Атанасов, Борислав Арапчев.

Конференцията ще продължи цял ден и включва 3 потока с 18 лекции по 60 минути и кръгла маса с дискусия за особеностите на оптимизацията и маркетинга за търсачки. По време на всяка лекция ще бъде представена подробно темата и ще се дадат отговори на всички въпроси.

И това предстоящо издание по традиция се радва на огромен интерес от страна на желаещите да си направят ранна регистрация. Всички пуснати за продажба билети за SEO Конференция 2013 вече са изчерпани.

Investor.bg е медиен партньор на SEO Конференция 2013.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:58 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
oggin
преди 11 години
Готова е и програмата на конференцията, можете да я разгледате на адрес http://seoconference.net/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още