IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

IAB Forum 2015 посреща директора на Shazam за Латинска Америка и Канада

Събитието ще събере за пети път лидери от дигиталната индустрия в България

18:23 | 10.03.15 г.
IAB Forum 2015 посреща директора на Shazam за Латинска Америка и Канада

Лидерите на дигиталната индустрия в България ще се съберат за пети път на форума на Interactive Advertising Bureau Bulgaria, съобщават организаторите.

IAB Forum 2015 г. ще се проведе под наслов „Inspiration and Insight for Digital Leaders” на 31-ви март в Модерен театър в София.

Основен гост на събитието ще бъде директорът на Shazam за Латинска Америка и Канада

Събитието ще събере на едно място повече от 300 представители от средно и високо мениджърско ниво от разнообразни организации, включително рекламни агенции, медии, IT фирми, финансови институции, компании за онлайн търговия и други.

В рамките на програмата ще бъдат обхванати четирите основни тенденции в развитието на дигиталната индустрия – мобилните платформи, потребителския опит, маркетинга на съдържание и рекламните технологии.

IAB България ще разкрие данните от проучванията си за пазара. Ще бъде представен изчерпателен доклад за състоянието на онлайн рекламата, наречен AdEx, както и първото по рода си проучване в България Digiscope, което има за цел да изследва потребителските нагласи, навици и поведението в дигиталната среда.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:26 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още