IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Столичната община ще ремонтира мостове по бул. "Цариградско шосе"

Ще се ремонтират четири моста в отсечката от Четвърти километър до "Интер експо център"

14:06 | 05.10.11 г.
Столичната община ще ремонтира мостове по бул. "Цариградско шосе"

Четирите мостови съоръжения по бул. "Цариградско шосе" от Четвърти километър до "Интер експо център" ще бъдат ремонтирани от Столичната община през следващата година. Това каза кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова, след като се запозна на място с хода на ремонта на мостовите съоръжения при площад "Сточна гара", съобщи БТА.

Ремонтът при „Сточна гара“ започна в началото на седмицата и по думите на Фандъкова трябва да приключи в началото на декември. За ремонта на мостовете на "Сточна гара" общината е осигурила 480 хил. лв.

За да се положи асфалтовата настилка по ремонтираните съоръжения, ще се наложи затваряне на движението за два дни, съобщи Фандъкова и припомни, че вече са обновени 40 мостови съоръжения, предстои ремонтът на още 15, между които е и Александровският мост в квартал "Княжево", който е един от най-старите в столицата.

През следващата година предстои изграждане на новата пътна връзка между бул. "Ал. Малинов" и "Младост 3" по пътя на метрото, върху който ще има освен пътни платна и трамвайна линия, започваща от съществуващото трасе в кв. "Дружба 2".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:42 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още