IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търгът за “Техноекспортстрой” ЕАД ще се проведе на 2 май

Капиталът на дружеството е разпределен в 103 970 броя поименни акции

13:52 | 21.02.12 г.
Автор - снимка
Създател
Търгът за “Техноекспортстрой” ЕАД ще се проведе на 2 май

Публичният търг с явно наддаване за продажбата на 103 970 броя поименни акции, представляващи 100% от капитала на “Техноекспортстрой” ЕАД, София ще се проведе на 2 май, съобщиха от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол. 

Началната тръжна цена е 68 млн. лева, а стъпката на наддаване – 1 млн. лева. Депозитът за участие в търга е в размер на 10 млн. лева, съобщиха по-рано от агенцията.

Предметът на дейност на предлаганото за продажба дружество е проектиране и строителство, монтаж, инженерингова, консултантска, търговска и транспортна дейност.

“Техноекспортстрой” също така може да извършва в страната и чужбина сделки от всякакъв вид, включително да придобива, отчуждава, да отдава под наем и да се разпорежда с движими и недвижими вещи и вещни права.

Посочените действия дружеството може да упражнява и за авторски права, права върху изобретения, търговски марки и промишлени образци, както и при всякакви други обекти на интелектуалната собственост, при спазване на  българското и местното законодателство.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:59 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още