IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рекламата на българския туризъм се пренася в Беларус и Азербайджан

Преди празниците за Великден туроператори и хотелиери ще се представят на още две изложения в държави от ОНД

11:34 | 11.04.12 г.
<p>
	<em>Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов &nbsp;</em> Снимка: МИЕТ</p>

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов   Снимка: МИЕТ

След участието на България в големите международни туристически изложения в Москва, Санкт Петербург и Кишинев страната ни продължава да търси потенциални клиенти за бълграския пазар и на други изложения в държавите от ОНД.

Двете нови туристически борси са в Беларус и Азербайджан, съобщиха от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. 

От днес до 14 април България ще бъде представена като атрактивна целогодишна дестинация на международното туристическо изложение "Отдих 2012" в Минск, където ще се представят девет туроператора и туристически агенции.

Акцент на техните презентации са разнообразните възможности за предоставяне на висококачествени туристически услуги в България на достъпни цени.

За туристите от Беларус България е традиционно позната като дестинация за летен отдих, но има тенденция за нарастващ интерес и към зимния сезон плюс СПА- туризма, информират от министерството.

Страната ни ще участва като гост и на най-голямата специализирана борса в Азербайджан - международния туристически панаир AITF 2012, който ще се проведе в Баку от 12 до 14 април. 

Изложението в Баку е сред водещите в кавказкия регион и ще представи актуалните тенденции не само за целогодишен туризъм, но също за делови туризъм, балнео- и СПА почивки плюс добилите популярност приключенски пътувания и пътешествията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още